Hocam merhaba..tum eski mailleri okumaya calisiyorum ozellikle uyku ve beslenme konularini..cogu anne ayni sorunlari yasiyor gordugum kadariyla..benim sorum ise su:
Oglumu yaklasik 10. Ayina kadar sadece emzirdim(sizi okumam sayesinde) sonra da ufak ufak meyve v.s.derken gidalara hizli bir gecis yapti yemeyi masallah cok seviyor zaten buyuk dogmustu o yuzden doymuyor mu diye dusunerek saatli degil de surekli emzirmistim geceleri de ve oyle alisti.. Surekli emme ihtiyacini bir turlu biraktiramiyorum emzik hic almadi biberona yeni yeni basladi su-simdi de gece sut icme bahanesiyle..
1-arkadasim tv de bir programda duymus gece beslemesi sakincali konusu dogru mudur?onlara kalirsa su bile verilmemeliymis.
2-eger gece beslemesi sakincali degilse cok yemesi sakincali mi?cunku oglum buyuk biberon sutun yarisini yatarken yarisini da 1.5-2 saat sonra kalktiginda iciyor.. Diger uyanmalarinda ise emmek istiyor sabaha karsiemziriyorum digerlerinde vermemeye calisip pispisliyorum..uzun uykuyu basaramadik bir turlu
3-son olarak keci sutunun daha yararli ve hazmi kolay oldugunu duydugum icin icine balkaristirarak veriyorum dogru mu yapiyorum?
Uzun oldu kusura bakmayin ama sizin goruslerinize gore buyutuyorum cocugumu inanin ne kadar tesekkur etsem azdir.iyi calismalar