Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tamiflu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtamiflu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maper Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesajın Direkt Linki Konu: tamiflu
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 10:03
merhaba doktor bey benim küçük kızım 23 aylık ve çoklu gıda alerjisi var daha önce yazışmıştık bu konuda.gecen hafta cok hastalandı ateş yoktu ama öksürük bol balgam kusma gece huzursuz gündüz hicbirşey yemeyen yersede kusan bir durumu vardı çocuk doktoruna götürdüm perebron-l 20mg multisef750mg iğne verdi.bende çocuk alerjisi doktorumuzu aradım anlattım oda bana zatüre ve bronşit gibi bir durum varsa ilaçların doğru oldunu ama sadece grip geçiriyorsa yapılmaması gerektiğini alerjik çocuklara gribal durumlarda tamiflu verilmesinin daha doğru olacağını söyledi.siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.allerjik çocukta tamiflu kullanmak doğru olurmu gerçekten.kızım gribi bile cok ağır atlatıyor hic ilaçsız atlatmak nerdeyse imkansız.lütfen yardımcı olun teşekkürederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117923
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2014 Saat 18:30
Tamiflu; GRIP arazlari goruldukten sonra, 48 saat icinde baslanirsa, etkili olur. Daha sonra etki etmez.HER GRIPTE KULLANILMAZ...
Allerji ile Tamiflu arasinda bir baglanti yoktur.
Tamiflu: H1N1( Domuz Gribi)ne etkilidir.. H3N2'de etkisi suphelidir.
BU tedavi: " perebron-l 20mg multisef750mg iğne " en aptalca tedavi, sakin kullanmayin.
Sadece benim anlattigim, GRIP tedavisini kullanin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.