Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Konu: burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 12:54
hocam 3 yaşındaki oğlumu kbb a götürdüm burnu tıkalı ve horluyo diye ant.vermişti kullanmadm  şuanda nasonex aoueous nasal sprey ve deloday şurup verdi kullanmalımıyım birde boyu biraz kısa balık yağını önerirmisiniz sağolun hocam iyiki varsınz:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 19:30
SaKIN: Verilen hicbir ilaci kullanmayin... O ilaclarin yataracagi; "sahte iyilik" haline kanarsaniz, sonunuz kesin, ameliyat olur..
Aksamlari yastigina, 2 damla;ColdMix damlatin, 10'ar damla Serum fiz ile burun temizligi yapin yeterlidir. Birazda yastigini (veya basucunu) kaldirin..
Yukarı Dön
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2014 Saat 11:49
hocam iyiki varsınız sayenizde iki oğlumuda nerdeyse 2-3 yıldır antibiyotiksiz öksürük şurupları vermeden büyütüyorum.ilk oğlum daha on günlüktü hafif bir öksürük var diye götürdüm on günlük bebeğe aferin ve öksürük şurubu verdi.tabii çocuk 40 günlük bile yoktu çok ağlıyor diye götürdüm özel hastaneye bir aylık bebeğe akciğer filmi çekti bronşit diyip antibiyotik verdi.ondan sonrası ise felaket doktorlardan çıkamadık.her hafta doktordaydık astıma kadar gittik ilaç kullanmadığımız hafta yoktu. astım ilaçları ağır iğneler antibiyotikler çocuğum hastanelik oluyordu, nerdeyse kistik fibrozis bile diyeceklerdi.daha sonra sizinle tanıştım kestim ilaçları(bir de astımı önlemek için koruyucu hava yoluyla verilen ilaçları sürekli kullandırdılar)çocuğumun gelişimi durdu perişan oldu 18 aylıkken alerji testleri ter testi yok küçücük çocuğa işkence eder gibi burundan mideye bir hortum sokup 40 dakika bağırta bağırta reflü filmi.anlatırken bile ağlayasım geliyor.boynunda lenf bezleri şişti az daha kanser diye parça alacaklardı günlerce ağladım.daha neler çektik ellerinden.en son sizinle tanıştım kestik ilaçları.ikinci oğlumda oldu hatta size sorarak hamileliğim boyunca büyük oğlumu da emzirdim.şimdi 2-3 yıldır ilaçlar çıktı hayatımızdan.kolay kolay ağır hasta olmuyorlar yada ilaçsız kalkıyorlar ayağa.size minnettarım.çok şey borçluyuz.evlatlarımızın sağlığını borçluyuz.bundan daha büyük bir borç olurmu.keşke daha önce tanısaydım sizi

Düzenleyen helin - 21 Oca 2014 Saat 11:54
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2014 Saat 20:54
Tesekkurler... Bu arada, eskisi gibi doktorlara tasinmiyorsunuz diye,sizi de; "Ilgisiz anne" diye suclayanlar oldumu??
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 11:56
hocam genizetiyle ilgili şikayetlerimiz çok olunca ameliyat dedi doktor siz nedersiniz
birde ikizleriminboy kilosunu değerlendirirmisinz

1.ikiz 13.500 kilo 94cm boy
2.ikiz 16 kilo 100 cm boy
Yukarı Dön
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 13:57
hocam olmaz olur mu.sanki ilgisiz doktora ilaca para vermek istemeyen acımasız anne.bir de böyle benim çocuğuma acıyan konuşmalar.benden daha çok acıyan insanlar.ama eşim en büyük destekçim.o benden daha çok götürmeme taraftarı.hocam götürsem bile verilen hiç bir ilacı size sormadan kullanmıyorum.bir de çocuklara kaynanam bakıyor gözünde nasıl bir anne ve gelinim siz düşünün ama eşim yanımda olunca ses çıkaramıyor.öğretmenim okuyorum araştırıyorum psikolojik danışmanım çocuğuma zarar verecek bir şey yaparmıyım desemde herkesin gözünde acımasız anneyim ama çocuklarım sağlıklı büyüsün gerisi önemli değil.bir arkadaşımın çocuğu gripti kim görse anlar grip olduğunu doktor bir poşet dolusu ilaç verdi kullanma dedim dinlemedi çocuk dahada ağırlaştı bu sefer iğne verdi sonra çocuk iyice ağırlaştı iğneler bitmesine rağmen en sonunda boğazında kitle gibi bi şeyler çıktı hastaneye yatırdılar ameliyat ettiler kanser mi diye parça gönderdiler ankaraya ama hiç bir şey çıkmadı.ama başkasına bu ilaçları kullanma desem çocuklarını öldürmek istiyormuşum gibi bakıyorlar.ama benim çocuklarım çok şükür insanların salgın halinde hasta oldukları dönemlerde bile ayakta hastalık geçirdiler yada yakalanmadılar.öksürüğü kesmem ateşi düşürmem burun akıntısını durdurmam kolay kolay kaç yıldır nerdeyse hiç antibiyotik vermem.sizin sayenizde oldu hocam.çok teşekkürler.başkalarıda ne düşünüyor çok da umursamıyorum insanlar kendilerini mükemmel göstermek için her zaman konuşacak şeyleri vardır
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 16:33
hocam genizetiyle ilgili şikayetlerimiz çok olunca ameliyat dedi doktor siz nedersiniz
birde ikizleriminboy kilosunu değerlendirirmisinz

1.ikiz 13.500 kilo 94cm boy
2.ikiz 16 kilo 100 cm boy
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 22:28
hocam birde geniz eti olan ikizim diğerine göre hep geriden geliyor öğrenim olarak bu yüzdende aldrmak istiyorum nedersnz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.