Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
helin
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 273
|
Konu: çok telaslandim (iliadin) Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 00:34 |
Hocam simdiye kadar illadin damla yerine hep sprey kullandim ama kullanirken sizin damla için yazdiginiz tarifi uyguladim sanirim günde 2 defa her bir burun deligine 2 defa uyguladim bu gun bir doktor birer damla kullanilmali dedi zarar vermissindir çocuklarına dedi uzuldum cok ne kadar zarar vermiş olabilirim
Düzenleyen helin - 06 Şub 2014 Saat 00:49
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120556
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 00:55 |
Hic bir zarar vermediniz... Verdiginiz doz onemli degil, SURE ONEMLIDIR... 3 gunu, hadi bilemedin; 5 gunu gecirmeyin.
Nereden bulursunuzki boyle doktorlari!!!
|
 |
ilkemim
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 01:55 |
bende 7 yada 8 gün uyguladım ara vermeden dr. 1 hafta demişti sinüzit ve kulak iltahabı diye.hiç ara vermedim hocam.Şimdi burun etleri şiş şiş inmiyor sanki 2 hafta oldu geçeli ne zaman düzelir burun etleri şiş mi kalacak? internette baktım alışkanlık diyor,ameliyat diyor bazı durumlarda uykularım kaçtı? neden bilmiyorlar halbuki ben dedim kendisine prospektüste böyle yazmıyor dedim.Dr. senmisin benmi dedi? :(((( ne yapmalıyım kalıcı bir sorun olurmu koku almada kalıcı zayıflık burun etlerinde kalıcı şişlik gibi o tüyler yerine gelmiyor demiş bir dr. internette :(( Böyle dr.lar ne yazıkki her yerde bazen dr. ihtiyacı oluyor bir sürü ilaç veriyorlar doğru dr. bulmak için 3 dr.a gittiğimi bilirim sizin gibi yorum yapanı tedavi edeni bulmak için.Ama bulamadık ne yazıkki :((((
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 03:16 |
En iyi ilaci; "Sicak buhar"dir..Birde icine biraz Vicks atarsaniz, daha etkili olur. Soguk hava, isin uzamasina sebep olur. Yaza kadar surebilir. Bol Serum fiz damlatin.
Demekki neymis? Siz ondan daha doktormussunuz.
|
 |
helin
Katılımcı Üye
Puanlar: 273
|
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 02:23 |
dogru doktor vicdanli doktor bulmak mümkün mü bu devirde artik doktorlar hasta görünce gözünün önüne paraciklar geliyor dün iki oğlumu KBB uzmanina goturdum belki vicdanlisi vardır diye ama yanilmisim ne kadar çok çocuğun ameliyat yatisini yaptı gün verdi benim zavallı ogullarimada geniz eti buyumesi yüzünden ameliyat kararı verdi bir daha beni görürse yapar adında devletin numune ve araştırma Hastanesi özelden beter olmuşlar bır arkadaşımın oğlu verdikleri ilaçlardan dolayi tam iki aydır ağır iğneler yiyor iyilesemiyo
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 05:44 |
Tabii iylesemez... Maksatlari iyilestirmek degilki.. Is uzayacak, daha sik doktora gidilecek.. Ama biliyormusunuz, cok enteresan bir husus var, bazi insanlar bu tip tedavi ve eziyetlere bayiliyorlar.. Isin kolay ve kisa usulunu soyluyorsunuz, degersiz buluyorlar... Bu sebeple, onlara da hic acimiyorum..
|
 |
cennettekus
Katılımcı Üye
Puanlar: 344
|
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 07:17 |
Kadir bey sizi taniyana kadar hepimizin cocugu mutlaka bu eziyetlere maruz kaldi birsey olsa bilmiyoruz doktor bilir diye guvenip gidiyoruz onlarda cocugu malamat ediyorlar sizin sayenizde 7aylik kizim digdu hic doktora gitmedi....
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 18:31 |
AsilariNi yaptirdiniz HERHALDE!!!!!!!
|
 |