Kadir bey ben sizin yazilarinizi ve eski mailleri izi okumadan once 4.5 yasindaki ogluma dr. Onerisi ile örneğin aferin ve calpolu hastaliklarinda arka arkaya verdiğim oldu.ozelliklede griple seyreden ateşte. ..bu gibi ilaçların birliklte kullanilmasinin zararlı olduğunu yine sizden öğrendim. Bir yazinizda parasetamol fazlaligindan zehirlenme olabileceginden ya da karaciğeri mahvedeceginden soz etmissiniz.zehirlenmeden sans eseri yirttik galiba ama karacigere bir zarar vermismiyizdir?Nasıl anlariz? Simdi olmasa bile ilerde bir sorun olurmu?
Birde hocam akilmda kaldigi kadarıyla calpol ve ibufen farkli gruptan olduğu icin verilirken zaman farki gerekmez gibi birsey soylemistiniz.bu durumda egerki gerekli olursa 4.5 yasindaki 19.5. kilo ogluma ve 18 aylik 10.800kilo kizima ayni gun icinde kac olcek calpol ve ibufen verebilirim.
Birde hocam cocuklarim cok uzun suredir gribi uzerlerinden atamadilar en fazla 3 gun iyiler.ara ara ates oksuruk burun akintisi.tikanikligi balg kusma mahvetti artik coccuklari.sozunuzzden disari cikmiyorum ama balgam kusma ve ates yuzunden iyice istah kalmadi cok az yiyorlar ve gittikce zayifliyorlar...devit 3 ampul verdik.onu verincede vitamin yada balik yagi kullaanabilirmiyim.iyice zayiflayip halsiz kalmaya basladilar.burun tikanikligini ne yaptiysam geciremiyorum ne yapayim hocam...saygilarimla...