Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 146
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 13:19
Dr Bey
kızım  6 yaşında 10 gündür öksürüğü var bazen köpek havlaması gibi bazen 2 saat süren bir gıcık şeklinde arada balgam çıkarıyor haifi burun akıntısı var  bunun dışında bir sıkıntı yoksizden bilgilerim olduğumdan hiç bir ilaç kullanmadım bal limon veriyoruz yanlız bugün kulak arkasında kabuk kabuk yaralar oldu onun için görtürünce öksürüğünede baktı ciğerlerini banada dinlette ıslık gibi sesler geliyordu yani ciğerlere inmiş demek dedi bu  macrol ilaç ve ventolin verdi tabi ventolini almadım sizden tecrübeliyiz ciğerlere inmesi tehlikeli bişey midir antibiyotiği kulanmalı mıyız ciğerlerini nasıl düzeltebilirz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 19:08
SAKIN, O sahtekarin hic bir "show'una" kanmayin... Zaten size dinletmesi, tek basina ne kadar "Sarlatan" bir uc kagitci oldugunu gosteriyor.. Siz ne anlayabilirsinizki!!! Bu sahtekarlik da yeni moda oldu.. Aileye; yok bogazi gostermeler, yok cigerleri dinletmeler, yok ameliyathaneye sokup, Apandisiti gostermek... Ne oluyor yahu!!! Bu isler ne zamandan beri boyle "Tiyatro" haline geldi!! TABII NE OLACAK, "kopeksiz koy" buldular, ne dur diyen var, nede cus diyen var bunlara...
SAKIN:DEDIGI HICBIR SEYI YAPMAYIN, VERDIGI HICBIR ILACI KULLANMAYIN... Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin, kulaginin arkasina da; gunde:2x1 Ultralan pomat surun, 1 gunde gecer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.