Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam yardım(domuz gribi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam yardım(domuz gribi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: hocam yardım(domuz gribi)
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 19:33
mrb hocam benim iki kızım var sizi takip ederek büyüttüm ufaktefek rahatsızlar dışında hep iyi gitti.sorum küçük kızımla ilgili 32 aylık 19 kilo güzel besleniyor ama süt konusunda engel olamıyoruz günde 1 litre süt içiyor ama yemeklerinide yiyor.salı günü öksürük ateş başladı genel durumu iyi diye pek bişey yapmadım çarşamba günü bakıcımız aradı çok kusuyor diye hemen dr götürdük 1 gece hastanede kaldık ateş vardıboğaz enfeksiyonu dedi dr perşembe akşam çıkana kadar serum taktılar akşam eve geldi pek bişey yemesede iyi görünüyordu taki perşembe gece 2 ye kadar 2 den 6 ya kadar kustu.sabah tekrar gittik bu sefer başka dr ama ikiside devlet hastanesinin çocuk dr ilk gittiğimiz hastaneden çıkarken ceftinex verdi ikinciside emedur fitil ve biogaia damla verdi antibiyotiğe gerek yok dedi fitili kullandık iyi geldi ama bu gün hiçbirşey yemedi süt istiyor vermelimiyim?ilaç konunsunda ne yapalım halsiz bişey yemediği için günde bir iki kaka yapıyor ishal gibi şimdiden sağolun hocam
Yukarı Dön
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 20:07
hocam tahlilde kanı düşük çıktı 9.4 süt çok içiyor diye ona bağladılar bu konuda ne yapalım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121218
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 20:25
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN ilac-Antibiyotik vermeyin...
Hastalik esnasinda vucut demiri azaltir, saklar. Bu sebeple simdiki dusukluk sizi aldatmasin, gunluk etini yiyorsa, merak etmeyin...
Sut icmek degil, et yememek kansizlik yapar...
SAKIN; Atesli hastalik esnasinda Demir vermeyin, vucudun yapmaya calistigi isin tam tersini yapmis olursunuz ve hastalik cok agir seyertmeye baslar..
Demir, mikroplar icin, "Buyume Hormonu" gibi etki eder... Zaten bu yuzden atesli hastaliklarda; HGB degeri duser...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.