Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gecmeyen grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgecmeyen grip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcinn24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 06 May 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: gecmeyen grip
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 10:17
Hocam merhaba bu sefer sorum kendim icin olacak 29 yasindayim 1 haftadir gribim gecmiyor burun tikanikligi bogaz agrisi yogun balgam ve en onemlisi halsizlik hic halim yok hocam basimi biyerden kaldirip biyere koyuyorum boncuk boncuk ter atiyorum istem dışı dr gitmek istemedim ama duzelemiyorumda halen daha cok halsizim bana ne onerirsiniz hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120389
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 19:15
Grip ortalama; 2-3 hafta surer... Eger cabuk gecmesini istiyorsaniz, "atesinizi" cikartmaniz gerekir.. IYICE SARIP-SARMALANIN, sicak ihlamur icine, bal-zencefil ve Limon koyup icin.. Iyi bir ter atabilirseniz, 1 gunde iyilesirsiniz. Ates dusurucu ilaclardan alirsaniz, o hastalik bitmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.