Merhaba doktor bey,kızım şu an 4.5 yaşında ,yaklaşık bir sene önce kızıma alerjik astım teşhisi kondu,keşke sizin de bahsettiğiniz gibi bizimki de sahte astım tablosu olsaydı fakat grip ve soğuk algınlığı sonrası kızım çok kötü oluyor,sizi takip ediyorum
genellikle ballı-limon ile atlatmaya çalışıyorum gribi fakat hastalık başladıktan iki gün sonra burun akıntısı bıçak keser gibi kesiliyor daha sonra nefes sıkışması başlıyor,o kadar kötü oluyor ki konuşacak hali kalmıyor bu duruma hafif kuru bir öksürük eşlik ediyor,bu durum ilk günü şiddetli olmak üzere iki üç gün sürüyor.ventolin veriyoruz ve bir miktar rahatlıyor fakat rahatlamadığı anlar da oldu ve doktoru bir kaç defa prednol iğne yaptırdı,biz sonbahardan beri once air 4mg çiğneme tableti kullanıyoruz bu durumdan size bahsetmiştim daha önce,bir süre kullanabilirsiniz demiştiniz,benim anlamadığım konu biz bu tableti olası atakları önlemek için kullanmıyor muyuz?eğer öyle ise grip sonrası bu sıkışmalar neden bu kadar rahatsızlık veriyor?şu an çok istekli olduğu için kreşe başladı fakat daha sık grip olacağı düşüncesi beni çok üzüyor,ne yapacağımı şaşırdım,değerli yorumunuzu bekliyorum