Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen hırıltı be balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen hırıltı be balgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sbrbhr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen hırıltı be balgam
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2014 Saat 16:33
Hocam merhaba kızım 8gün sonra 5 aylık olacak 9 gündür hırıltısı geçmedi önce grip gibi başladı fakat hapşırma öksürük olmadı sonra öksürük oldu üç günsürdü şimdide arada tek tük öksürüyor fakat tıkanıklıktan uyumakta zorlanıyor burnu tıkalı balgam var serum fizyolojik sıkıyorum pek işe yaramıyor burun aspratörünü daha gördüğü an çığlık çığlığa ağlıyor yaptırmıyor çok korkuyorum bronşite falan çevirir diyorlar ben ne yapabilirim balgamı atıp hırıltısınım geçmesi için ne olur yardım edin birde şu sıralar parmaklarını ısırmaya çalışıyor acaba dişi falan yapıyor olabilirmi bu sıkıntıları iyi çalışmalar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2014 Saat 19:23
Size, simdiki doktorlarin verdigi ilaclardan vermediginiz surece, cigerlerine inmez, Bronsit'e filan cevirmez...
Bronsit: Hicbir hastaligin, "cevrilmis" sekli degildir...
Doktorlarin, Gripli hastalar verdikleri, PEDITUS surubu butun hadiseleri baslatan ilactir... Bu surup ile Grip, cigerlere indirilir, hiriltilar baslar, tekrar kontrola gittiginizde de, "Bronsit olmus" denilerek, Pulmicort, Nasonex gibi Kortizonlu spreylerle, "Sahte bir iyilik hali" yaratilir, ve ilaclara bagimli hale getirilirsiniz. Bu spreyleri her kestiginizdede, hastanelik olursunuz...
Sabirli olun, sadece enim anlattiklarimi uygulayin, o SAHTEKARLARIN, hic bir dediklerine inanmayin.
Yukarı Dön
Sbrbhr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2014 Saat 20:02
Pekala ben ne yapıcam bu durumda burnunu nasıl temizliyeceğim coldmix işe yararmı zararlımı acaba onu kullansak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 22:22
Sadece, Serum Fiz; 10'ar damla (istediginiz kadar) buruna damlatabilirsiniz. Geceleri, basucuna, 2 damla ColdMix damlatin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.