Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acill uykuu !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacill uykuu !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nidaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nidaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acill uykuu !!
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 07:45
Hocam merhaba resmen bittim lütfen yardım edin22aylık oğlum son bir aaydır gece 2 öğlen 1 ve aksam üzeri 1,5 saat olmak üzere uyuyo ve bu iş beni bitirdi kesinlikle resmen çıldırma derecesindeyimbabası günlerdir uyumadan işe gidiyo bu uykulardan birini dahi uyutmasam zorlasam bu defada hepten huysuzlanıyo ve daha kötü oluyo saatlerce çığlık atıyo uyanık oldugu saatlerde sürekli ilgi istiyo evin içinde sürekli faaliyetteyiz değişik gelir oynar belki diye türlü oyuncaklar aldık dikkatini dahi cekmiyo günün enn fazla 20dk snı oyuncaklara ayırıyo gerisi dolaplar makinalarçekmeceler fırın buzdolabı kanepelerde zıplıyo bunların arasında mekik dokuyoruz ev işini geçtim bazen çok afedersiniz lavoboya dahi gidemiyorum babası işten gelene kadar o derece ve artık sinirlerime hakim olamıyorum istem dısı oğluma vuruyorum sonrada onunla birlikte saatlerce ağlıyorum ben nasıl bu hale geldim diye sürekli terlediğim ve kıyafet değiştiğim üşüyorum sanırım 5 aylık bebeğim de var ve emdikçe kusuyo ( zaten yawrumu emzirme ve altını değişme dısında kucagıma dahi almıyorum abisi kıskanmasın diye ) çok uzun oldu ama Allah aşkına bildiğiniz bi yol varsa söyleyin uyku cayı süt uoğurt ilaç vs agzına sürmüyo zorlarsam öğürüp kusuyo zaten suda baska midesine bişeyde gitmiyo son raddedeyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 19:41
1- Abinin Kilosu; 11.8kg veya ustu ise, kesinlikle merak edilecek bir hususu yok demektir. Uyku icin; aksamlari 1 olcek Sipraktin, 3 gece verin, sonucu konusalim.
2- 5 aylik olan'da: 7.1kg normal kilosudur, 7.5kg ve ustu, asiri beslenmekten kustugunu gosterir.
Yukarı Dön
nidaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nidaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 15:33
hocamm ilacı kullandım  1. gün  23,00 de uyudu gece 1-2 defa kalktı ama etrafa bakıp geri uyudu sabah 09,30 da kaktı 2. gün  23,30  da uyudu gece yarım saatte bir kalktı etrafa baktı tam içi gecerek uyuyamadı ve    4 ,00 de kalktı 5,00 gibi geri uyudu sabahta 10,00 da kalktı 3. gün yani bu gece de 23,30 da uyudu gece 1-2 defa gene kalkıp etrafa bakıp geri uydu savahta 10,00 da kalktı  şimdi ne yapmalıyım 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 19:25
1 hafta ilaci kullanin, 3 gun ara verin... Gerek olursa, tekrar baslayin.
Yukarı Dön
nidaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nidaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 01:21
hocam merhaba : dediğiniz gibi sipraktini 3 gün kullandım  siz 1 hafta kullanın  3 gün ara verip yeniden kullan demiştiniz 10 gün kadar kullandım 3 gün ara verdim 8 gündürde kullanıyorum ama çok çok fazla değişiklik olmadı  2- 3  gibi uyuyo gece 1,5  2 saat kadar kalkıp ara verip 2 saat daha uyuyo gece de tam dalamıyo ara ara kalkıp etrafa bakıp geri uyuyo  sabah 9 da kalkıyo en gec gündüzde yarım saat kadar uyuyo ama 2 defa gündüz 2 saat uyudu ilacı kullanmaya devam mı edeyim ne yapmalıyım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 23:36
Ya ilaci kullanin, yada bir sey yapmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.