|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
direns
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: lökositGönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 01:10 |
|
merhaba hocam,
benim 3 aylık bir oğlum var ben erken doğum sendromu nedeniyle anneme yakın olan bir hastanede 40. haftada normal doğum yaptım. evime yakın olması nedeniyle başka bir hastanede bir çocuk doktoruna geçen hafta gittik. bize rutin kontol diyerek idrar ve idrar kültürü tahlili yaptırdı. sonra aşağıdaki sonuçlara göre günde yarım kaşık olacak şekilde 12 gün boyunca Suprax adında antibiyotiği verdi. bu gün korkudan saat 13:03 de 1 çay kaşığı verdim. şu anda saat 01:04 ve oğlum halen sinirli bir şekilde söyleniyor. anne olarak bir yerinin ağrıdığını anlıyorum. acaba doktor başka hastanede doğum yaptığımdan dolayı mı bizleri parmağında oynatıyor, yoksa antibiyotiği kullanmamız doğru mu? oğlum daha 3 aylık olmasına rağmen antibiyotik kullanımı bana doğru gelmiyor. kendisine söyledik. fakat hiç bir sorun olmaz, çocuğun sağlığı önemli dedi. tahlil sonucu : kültür; enterobacter sp. üredi. idrar sedimenti; 1-2 lökosit görüldü. değerli görüşlerinizi bekliyoruz. çok teşekkürler saygılarımla |
|
![]() |
|
direns
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 12:01 |
|
hocam,
size diğer değerleri yazmadığımı fark ettim. aşağıda bilgilerinize sunarım. idrar görünümü : berrak, renk: sarı, ph:7,5 dansite: 1010, şeker: negatif, protein: negatif bilirubin: negatif, aseton: negatif, ürobilinojen: normal, nitrit: negatif, lökosit: negatif, eritrosit: negatif, idrar sedimenti: 1-2 lökosit görüldü. idrar kültürü: enterobacter sp.üredi eğer bu doktorlar bizi parmağında oynatıyorsa bir akım başlatmayı düşünüyorum. hatta bunun için özel bir site kuracağım. gerçekten en nefret ettiğim şey insanın aptal yerine konulmasıdır. oğlum hiç öyle ağlayan mızmızlanan bir bebek değildir. fakat dün gece tam tersini yaşadık. doğduğundan beri bu kadar ağlamamıştı. babası ve ben o kadar sinirliyiz ki, inanın bir yandan sizin yazılarınızı okuyarak şükrediyorum, bir yandan bu antibiyotiği veren doktora sinirleniyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 22:02 |
|
Tam, SAHTEKAR, anasinin gozu, doktor ile ortaklasa halki sogusleyen, "batakhane" tipi bir hastahane...
1- Erkek cocuklarinda; iye olmaz. 2- IDRAR tahliliniz;TEMIZ, iltihap ile yakindan uzaktan bir ilgisi yok, tam sahtekarlar...Ya cok cahil bir doktor, daha dogru-durust bir idrar tahlilini bile degerlendirmekten aciz, veya domuz gibi biliyor ama isin uc-kagidini yapiyor... 3- Idrar kulturu, bu soygun cetesine, laboratuvarinda ortak oldugunu gosteriyor... Tam bir "uclu cete".... Bu sahtekar hastaneden uzak durun ve herkezede anlatin... |
|
![]() |
|
direns
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 23:06 |
|
çok teşekkür ederim hocam,
bu günden itibaren ben hem hastaneyi, hem de doktorunu facebooktan ve twitter dan sürekli yazacağım. bakalım hastaların ayakları kesilince ne yapacaklar. tekrar teşekkürler |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|