|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sadgac ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 13:45 |
merhaba hocam,
oğlum 45 aylık. şuana kadar en 2 ay kadar süren ateşli ya da ateşsiz fakat tamamı balgamlı ve kusmalı olan tüm hastalıkları tavsiyelerinizle ve ilaçsız atlattık. şuan ise tam bir çıkmaz içindeyiz. kreşe gidiyor ve bu sebeple balgam öksürük eksik olmuyor. ama bu son bi kaç gündür hiç durmaksızın derinden öksürüyor. uyuyamıyor. uzun zamandır ilk defa bir doktora gittik. makrol 250 mg, aferin, erdostin ve otrivine verdi. ciğerlerden ses geldiğini söyledi. zaman zaman dinlerim bu defa evet gercekten nefes aldıkça bir uğultu geliyor kulağıma(sizin anlattığınız teknikle dinliyorum) ateşi 37 civarında. sadece burnuna otrivine sıktım o kadar. sabırsızlıkla sizden gelecek haberi bekliyorum. özellikle makrol konusunda. ciğerler ne durumdadır. antibiyotiği kullanmazsak ve gerçekten ilaç gerektiren bir vaziyetteyse bizi nasıl bir tablo bekler. sayenizde mühendislik mesleğini bırakıp doktor olacağım. şimdiden canı gönülden teşekkür edeirim. iyi ki varsınız
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin bu sarlatanligi, Tip fakultelerinde ogreniyorlar.. Yoksa, yapilan bu SAHTEKARLIKLARIN, bu kadar yaygin olmasina imkan yoktur..
Otrivin haric, verilen HICBIR ilaci SAKIN, kullanmayin... Iki seneniz bu sekilde gececek...Eski mailleri okuyun. Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. sahtekar, kasten Aferin ve Erdostin'i beraber veriyorki, birbirinin etkileri artsin, 2-3 gunde "hiriltilar" artsin ve oda;Bronsit teshis ederek, caniniza okusun.. |
|
![]() |
|
sadgac ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstelik bir hafta sonra kontrole gelin dedi. Kontrole gidince hangi ilaçları kakalayacaklar kimbilir. Sizi dinledim ve o ilaçları vermedim hocam. 2 gün sonra öksürükten eser kalmadı. Hoş kreş dönemi tıkanıklık balgam hala var. Ama bunlar bizim rutinimiz oldu. Sayenizde bu süreci de ilaçsız atlattık. Gönülden teşekkür ederim hocam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|