|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PINAR79 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 14:58 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hocam kızım 5 yaş 3 aylık.Burun kenarları,ağız çevresi,el ve ayak içlerinde turuncu-sarı karışımı sararmalar ve ten renginde soluk bir beniz mevcut.Okulunda,hastanelerde,kısacası her türlü sosyal ortamda yorumlardan başımı alamadım.Sarılık var,kansız,ah yazık sapsarı vs. sözler.Hatta birinde hemşireler çocuğunda sarılık var deyip tekrar doktora test istemesi için yolladı,doktor portakal sarılığı var dedi,o ne dedim,portakal yedirme dedi.Kızımın gelişimi çok iyi.Boy:111.5 cm,Kilo:17.2.Yemek ayrımı yapmaz.Az yer ama her şeyden yer.Beni rahatsız eden yürürken çok yoruluyor,benzi iyice sararıyor.Bu defa da aklıma çevrenin söylemleri geliyor.Dayanamadım bugün tıp fakültesine götürdüm.Sonuçları size yolluyorum,tekrar doktora sonuç için gitmedim,yine kafam karışsın istemedim,saygılarımla.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ciltteki "turuncu" renk; "CAROTENEMI" denilen, fazla Portakal, havuc yemekle olan, zararsiz bir durumdur..
HGB:12.2g/dL: Normal, kansizlik yok... WBC:6.16 , dusuk, Gripal bir enfeksiyon var veya gecirdi.. NE% ve LY% leri ters donmus: Gripal bir enfeksiyon var veya gecirdi.. |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|