|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 17:37 |
Hocam allerjik rinit nedir?teşhisi nasil konur?benim oglum 34 aylik.13 aylıkken ilk kez hastalandi.Grip oldu ben simdi sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra anladim maalesef hatanın bende oldugunu bilmeden 3 gün peditus verdim.malumunuz hastane hava verildi.astım tedavisi yapildi kısaca.fakat sanki sonrasindan bu yana burun kasintilari (ara ara) hapsurmasi (günde 1 2 bazen 4 5)oluyor ama burun akintisi olmuyor.acaba allerjik rinit olabilir mi? Bilgilendirirseniz cok sevinirim saolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik Ritit'te, sadece TEK BASINA; burun akintisi ve hapsirma olur. Bu mevsimde OLMAZ... ilkbahar veya Sonbaharda olur. Ben hicbir "cocuk hastamda" gormedim..
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cok saolun hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|