|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 18:37 |
hocam 9,5 aylık kızım var 9 kg 75 cm sorunumuz yediği her öğünden sonra kaka yapıyo ve kayınvalidem kg sunu az buluyo benim verdiklerimin yaramadığını düşünüyor soğuk süt veriyorum o yüzden oluyomuş psikolojim bozuldu doktora götürdük yediklerini sindiremiyodur dedi kakada hazım testi istedi yaptırmadım ben kızımı çok iyi beslediğimi düşünüyorum aynı sizin dediğiniz şekilde hocam nasıl çare buluruz bu zayıflığa laflardan bıktım! doğum kg muz 2.800 bu arada hocam :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
9.5 aylik kilosu, zaten; 8.3kg. dir. Boyu 5cm fazla oldugundan, zayif gorunmesi normaldir. Sizin kiz, 3.5kg. doganlara yetismis, birde gecmis, daha ne yapsin...
O doktor, anasinin gozu bir herif, akli sira sizi telas dusurup, bir suru tahliller yaptiracak, komisyon-performans alacak.. Siz, kayinvaldenizin, her hangi bir "HALT" bildiginimi saniyorsunuz?? Yazdiklarimi, aynen okuyabilirsiniz.. |
|
![]() |
|
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben zaten hep sizin dediklerinizi uyguluyorum ama eskilerin kalıplaşmış düşüncelerini yıkmak zor malesef :( keşke artık kabul etseler yanlış bildiklerini ! iyi ki siz varsınızda biraz yüreğimize su serpiliyor hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|