|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: çenede kızarıklıkGönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 23:16 |
|
Merhaba Kadir Bey,
22 aylık kızımın çenesindeki kızarıklıklarla ilgili size yazmıştım. Önerdiğiniz iki kremi de kullandım. Sabaha geçer gibi olup, gün içinde yine kızarıyordu. Doktor tavsiyesi ile Fucicord, Coresatin de sürdüm, hiç işe yaramadı. Hala emiyor ve inek sütü, keçi sütü alerjimiz devam ediyor. "İşiniz zor" demiştiniz alerji için. Kızımla bir hafta ayrı kaldık ve döndüğünde çenesi tamamen iyileşmişti. Hemen emmeye devam etti ve yine kızarıklıklar geri geldi. ne sürdüysem çare olmuyor. Süt diyetine devam ediyorum, ama çalıştığım için arada dışardan yemek zorunda kalıyorum. Soruyorum , içinde ne var diye ama, muhakkak kaçaklar oluyordur. İki aydır ( o bir hafta hariç) bu şekilde çenesi. Acaba emzirdiğim için mi oluyor, emzirmeyi bitirmeli miyim? Çok kararsız kaldım Kadir Bey. Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 04:50 |
|
1 hafta uzak kaldiginizda, sutunuz nasil kesilmedi, hayret... Sutunuzden oldugu kesin de, sizin yediklerinizi kiziniz yerse niye olmuyor acaba?
|
|
![]() |
|
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 15:49 |
|
Aylarca hazır gıda yemedim , kızıma da vermiyorum hiç zaten Kadir Bey. Ama iki ay önce mecbur kaldım. Birkaç kere yedim. Zaten bu kızarıklıklar da ondan sonra çıktı. Tenine sut, yoğurt, keçi sütü, peynir ile test yapıyorum iki ayda bir. 10 dakika içinde kabartı ve kızarma, kaşınma ile tepki veriyor hep. Sutumu sağdım kızım yokken, çok azaldı ama emince tekrar çoğaldı. Sıkı diyete tekrar devam etmeye çalışacağım. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|