|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zuhaldeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 17:01 |
Merhaba doktor Bey
10 aylik oglum cuma gunuden beri atesli ve oksurgu (balgamli)var.Sizin soyledikletinizi uyguluyorum serum fiz bal ve limon veriyoum .Balgimli olup atesinde olmsi aklima ister istemex hadisenin gogsune mi indigini dudunduruypr...Bu surecte yapabilecegim bisey var mi tesekkur edetim.....
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Balgam sadece Akcigerlerden gelmez.. Buyuk cocgunlugu "geniz" akintisi seklindedir...
Hadise goguse inse; Ates cikar,ve dakikadaki solunum sayisi; 60'in ustune cikar. Cocuk memeyi(biberonu) tutamaz, etrafla ilgisi azalir. |
|
![]() |
|
zuhaldeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Hocam nefes sayisi atesi ien yuksek cikiyor ..atesi dustugunde normal cikiyor.... memeyi tutuyor....atesi oldugu zman etrafla ilgisi ve memeyi tutuyor ama emmiyor....ne yapmami oneririniz birkan sayimi yaptirayimmi
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Hocam
Kan tahlili yatirdim.cikan sonuclar Lokosit :14 Eritrosit;4.75 Hemoglobin. :7,62 Hematokrit:29 Mcv.:61,12 Mch :16,02 Mchc:26,22 Trombosit575 Lym :30,3 Mono:15 Notrofil:54 Lym ;4.2 Mono:2.2 Notrofil :7.6 Rdw18,91 Pdw:9,7 Mpv8.12 Hocam dun aksanm atesi yukseldi ve nefes alisverisi dak 59 buldu.kafasini kaldirimiyor...su ve meme emiyor ...oksurugu biraz azaldi burun akintisi yok drnecek kadar az..suanda atesi yok ama surkli uyuyorhocam durumu hakkinda ne soyleyebiiriniz zature olmusmudur cok endiseyim ne yapmaliyim bu iki kere kaka yapti biraz sumuksuydu ve turuncu renktedi sadece anne sutu ve sivi aliyor....
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7ay-2 yas arasindaki cocuklarda, WBC:6.0-17.0 arasindadir... Sizin cocugunuzda, antibiyotik gerekecek bir durum YOK... Grip, cigerlere inip; "Bronsiolit" yapsa dahi zaten ayni seyleri yapacaksiniz... SAKIN bu yastaki cocuklara, Astim ilaclari veren sarlatanlara kanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Hocam cigerlerini inmesi kotu bir duum degilmidir yani hastanelik bir durum yok dgilmi hocam..suan nefes sayisi 44 atesi bir cikip bir dusuyor..arada bir gozleri acip etrafa baknip tkrar uyor birda hocam 2-3 saat aryla emiyor ....tum bular iyiye isaret degilmi hocam ne olursa hastaneye goturmemiz gerekiyor bugun gn icrsinde tablo kotu ounca bya panikledim...ani yalis birseyymaktan kourkuyorum
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC:17'DEN FAZLA OLSA IDI, ANTIBIYOTIK GEREKIRDI.
Su anda, Grip gibi ele alin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Hoca son bisey sormak istiyorum wbc dusuk ciktigi icin ilac kullanmayacam onu anladimda viritik olfugu icin acaba vuritik zatturre olabilirmi gosterdiginiz ilgi ve sabirdan co tesekkur ederim hoam
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|