Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil ates
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 20:15
Hocam ankaradan izmire luks bir otele tatile geldik yanimda ablwm ve 6 yasindaki kizi var.suan ablam sinirden agliyo panik durumda.kizi 3 gundur atesli surekli dolven veriyo 4 saatte bir.ama ben atesini dusurme hastaligi uzar diyorum yok diyo havale gecirirse diyo resmen panik halde.ben anlatiyorum ben yillardir 40 a da ciksa vermiyorum ama anlamiyo otobuse binip gidicem diyo aslinda yarin trenle gidicez zaten ama acil bisey olsa trende nasil yetisirim diyo.bu otelin doktoruna muayeneye goturdu200 lira verdidoktor agumentin verdi calpol verdii saat 4 te icirdik ama hala atesi 40 derece ablam soydu kizi bez islatip kol altina kasiklarina alnina koyup duruyo .panik halde.ben olsam onemsemem sizden herseyli ogrendim ama ablam inanmiyo olmaz nedemek dusurmiyim sacmaliyosun diyo bana.hocam okuycam ona cevabinizi ne yapsin calpol ve antibiyotikten 4 saat gecti halaatesli.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 20:36
Agzinda koku yok.dilde pas yok.ama burun akintisida oksurukte yok 3 gundur dus, eyen atesi var.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 08:46
Hocam sorumu atladiniz  galiba.cevap vermemissinizde.neyse artik çocuk iyi bugün antibiyotik iyi geldi galiba.keyifli suan ateşinde yok.hapsuruyo sürekli o kadar.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 22:45
Tatilde oldugumu yazmistim...
Verilen ilaclarin, HICBIRINI kullanmayin.... ASLA; soguk tatbiki yapmayin. 6 yasinda kazik kadar kizda, daha evvel hic havale olmadi ise, bu saatten sonra hic olmaz. Ayricada, havalenin bir zarari yoktur..Ablanizin korkusu, sarlatan doktorlarin yalanlari yuzunden.. Iyi korkutmuslar... Kaziklanmaya hazir bir hasta ailesi.. Cok okumasi lazim. cok!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.