|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 17:41 |
merhaba hocam kızım 3370 gr doğdu. 5. günü sarılığı arttı gıbı geldı ve ölçtürdük 14.5 cıktı. doktor ertesı gun yıne gelın ölçtürün dedı 6. gunde bu deger aynı cıktı.doktor yükselmıyorsa iyi fototerapiye gerek yok dedı bu degerle.. 3-4 gun sonra tekrar baktırın dedı acaba yıne yükselirmi siz bı kere düştümü bıdaha yükselmez demişsiniz. düşüş yok ama. bundan sonra 14 un üstüne cıkarmı?
bı de bebek o kadar uykulu ki emzirmek mumkun olmuyor. uyanıp da kendi istegıyle emmiyor. bu yuzden sagıp verıyorum bıberonla saat tutup.. tabı yetmıyor mama da verıyoruz 1 mama 1 anne sütü oluyor. kakasını sorcaktım sız yazınızda 6-10 kez kaka demişssiniz ama hıc o kadar yapmıyor. 1-3 kez kaka yapıyor. ve bugun 7. gunu 3370 kg olan kilosu 3000 e düşmüş. düşüş fazla gibi geldi. ya emmede o kadar ısteksızkı acaba cok mu yetersız beslenıyor ya ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim en son makalemi: "Yeni dogan bebegin ozellikleri" ni okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|