|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 22:33 |
hocam
19 aylık oğlum 13 kilo 2gün önce sabah balgamla uyandı sık olmamakla birlikte
öksürük vardı öğleden sonra ateşi çıktı paranox-ibufen dönüşümlü verdim
ama düşmedi sabaha kadar ateşi 38.5 39 arasıydı .sabah düştü.akşama
doğru yeniden çıktı ve aynışekilde tam anlamıyla düşmedi.aşırı balgam
var.bugünde hiç bişey yemeyip çok halsizleşince acile götürdüm.doktor
ciğerlerinde bişey duymadın balgamdan kaynaklı bi ses var gibi dedi
antibiyotik verdi aksi halde zaturreveya bron. çevirebilir
dedi.kulakları kızarık tavegyl verdi otite çevirebilir dedi.burda kortizonlu bi şurupve soğuk buhar verelim dedi .ben istemedim.şu an ateşi var yine 3.gün rahatsız ediyo nefes verirken biraz sıkıntılı gibi ama solunumu normal.aşırı balgam var ve çok halsiz
1-augmentin 400 verdi.3.5 ml günde iki kez 7 gün hocam mecbur kalırsam kullanabilirmiyim.ağır gelirmi 2-tavegly şurubu kullanmalımıyım 3-bu ilaçların paranox-ve ibufenle aynı anda kullanımının bi zararı varmı 4-soğuk buharmı sıcak buharmı iyi gelir bu durumda hocam 5-hocam birde hala emiyor gece yatarak bu durumda orta kulak iltihabı olurmu.gerci emmesinide engelledi bu durum ama yine arada emiyo Düzenleyen Kzy12 - 03 Nis 2014 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Turk doktoru... Kargadan baska bir kus bilmediklerinden, her oksuren hastaya ayni sacma tedavileri dayarlar.
SAKIN; Verilen hic bir ilaci almayin ve kullanmayin... Ates icin, oda cok rahatsiz olursa, sadece ParaNox120 fitil, gunde en fazla:4x1 kullanabilirsiniz. Sicak buhar daha iyi gelir. kortizonlu ilaclari kullanmamakla buyuk akillikta bulundunuz, tebrikler.. Yoksa bugun tekrar hastaneye gitmek mecburiyetinde kalirdiniz... Anne sutu, Orta kulak iltihabi olmasini onler... Bilakis anne sutunu yatarken verin... O aptallar, mama ile anne sutunu karistiriyorlar... Mamalari asla yatarken vermeyin.. Goruyorsunuz degilmi, bilgiyi kaynagindan okuyarak degilde, derslerde, "molla usulu" not tutarak ogrenilen "Tip bilgileri" ile ancak bukadar doktor olunuyor... bu aptallardan uzak durun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2014 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayenizde hocam siz olmasanız ben nereden bilecektim iyiki varsınız.
![]() |
|
![]() |
|
Hocam.bugün iki kere sulu kaka yaptı.bir kerede yemeğin üstüne pekmez verince kustu.sonra tekrar çorba içirdim.limonu bal tarifinizi verdim onları çıkarmadı.sulu kaka hiç bişey yemediği sıvı tükettiği içinmidir hocam domuz gribi olabilirmi sizin sanki cevaplarınızda okumuştum.kusma ishal de olunca demiştiniz ama bizimki pekmezden midesi bulanıp çıkardı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya Domuz Gribi, yada; bildigin "Ishal"... her iki durumda da, hicbir sey yapmiyoruz... Sakin ilac kullanmayin...
|
|
![]() |
|
Hocam burnundan hırıltı dışında düz dururken değilde emerken yan şekildeyken kağıt hışırtısı gibi tuhaf bii ses geliyo nedir sizce.birde sürekli bir uyku hâli var.bugün çok uyudu
Düzenleyen Kzy12 - 05 Nis 2014 Saat 22:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha cok;Gripte gorulen bir durum, onemli degil. Bol Serum fiz ve sicak buhar, ColdMix iyi gelir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam tam iyileşti derken bugün hırıltıyla uyandı burun dolu ve ateşi çıktı.neden tekrar tam geçmeden yeniden başa döndük hocam bana bulaştırmıştı bendemi aldı yeniden.birde dün akşam çok ters bi hareket yaptı boynu kırılacak zannettim burnu darbe aldı. hafif kanadı şişti onun etkisimi olabilirmi bugünkü tıkanıklık ama ateşte var çekince yeşile yakın beyaz yeşil arası akıntı var hocam
hocam şu an itibariyle burun dolu ama çekemiyorum darbeylemi ilgili birde belinin ortasındada kızarıklık hafif morluk var akşam farkettim.bi sıkıntı çıkarmı sonradan .ateşi neden tekrar çıkmıştır hocam uyuduktan sonra inanılmaz bi horlama başladı 10 gündür hiç horlama olmamıştı serumla açıyodum burnunu.ama bugün açamadım.illiadinde damlattım şimdi oda fayda etmedi burnumu kırdık acaba hocam hastalığın etkisiylede horlamamı yapıyor acaba. Düzenleyen Kzy12 - 13 Nis 2014 Saat 23:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|