|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.kübra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 12:37 |
selamlar hocam
oglum 34 gunluk rutın vurulan asıları vurdurmak ıstemıyorum.asılarla ılgılı cok fazla kotu yazı okudum .asıların bunyeye verdıgı zararlarla ılgılı.oglum annesutu alıyor.sızınde bazı yazılarınızda anneden aldıgı bagısıklık ve annesutuyle hastalıklardan korunabılecegını okudugumu hatırlıyorum. sız mutlaka benım okudugum yazıları okumus yada arastırmıssınızdır dıye duunuyorum ve sıze danısmak ıstedım. burda aıle hekımlerı hemsıreler ası basına pırım aldıgından baskıyla vurdurmamızı ıstıyorlar vurdurmayan aıleler toplum saglıgını tehlıkeye atmakla suclanıyor ve mahkemeye verılebılıyor. cocuguma ası vurdurmasam hıc tedırgın olmam ama mahkeme veya kısılerle mucadele edecek gucum varmı bılmıyorum.sıstem kurbanı olmak ıstemıyorum :( bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum.benı aydınlatın lutfen.bu asılar tamamenmı faydasız?hepsını vurulacaksa boyle erkendenmı baslanmalı bana bır yol gosterın.sıze guvenım tam. asılarıbırıncı ayında baslamak sartmı? 6.ayında asılara baslasak neolur? hangı ası zamansız vuruluyor sızce?
Düzenleyen m.kübra - 08 Nis 2014 Saat 12:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
TAMAMEN, yanlis dusunuyorsunuz, "Meningokok" asisi haric, yapilan butun asilari YAPTIRIN...
Ilk sayfadaki. "Asi semasina" gore asilarinizi yaptirin... Asi aleyhinde konusan/yazi yazan, sahtekarlari da iyi mimleyin... Mimleyinki, butun bu salakliklarin sebebi olan Ingiliz doktor, Andrew Wakefield'in nasil, Ingilter'de, doktorluktan men edildigini, mahkemelerde surundugunu ve butun makale ve yazilarinin geri cekildigi halde, Turkiye de bazi SALAKLARIN hala bu iddiayi devam ettirdiklerine sahit olun.. Ozellikle, KKK asilari icinde, "civa" var diye, ortaligi ayaga kaldiran salaklari simdi hatirlayan varmi??? Zaten, bizdeki butun sahtekarlarin en buyuk dayanagi, toplumumuzun, "balik hafizali" olmasidir... 2-3 sene evvelki yazilarima bir goz atin, bu sahtekarlari hemen hatirlayacaksiniz.. Eger, bizim toplumumuz (devletten beklemeyin, devlet bu hususta cidden cok acizdir), civa konusunda, bu sahtekarlara haddini bildirse idi, gectigimiz aylarda, bir cocuk EEG cekilirken olmezdi.. Yok, asilardaki civa; "Otizm" yapiyormusda, yok kendisi bunu tedavi ediyormusta!! Ne oldu?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2014 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
evet hocam balık hafızalı olduğumuza katılıyorum. hatta kendimde de bunu çok fazla gözlemliyorum. var mı bunun bir çaresi neden bu kadar çok unutuyoruz. yediğimiz içtiğimizden mi? yoksa beynimizi mi çalıştırmıyoruz?
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk halki; cok iyimser, ve ayricada; isin daima kolayina kactigi icin, boyel hatalar yapabiliyor.. TURK halki; hep bir baskasina dayanip, mesuliyet almaktan korkan bir toplumdur.. Bu sebeple; biraz "havali" pozor bir doktor cikipta sacmaladiginda, toplumca inanmak islerine geliyor... Esas bilgiyi, kaynagini arastirip, dogrusu ogrenmek zor geliyor.. Hatta, az bir "ilk-okul" bilgisi ile kafayi calistirsalar, bu yalan soyleyenleri hemen anlayabilirler... Toplum olarak, "cogunlugun dedigi dogrudur" prensibi ile, hemen bu palavralara kanip, biraz zaman gectigindede unutuyorlar...
Yok; toprakla yogurt mayalanacakmis, yok, sekerler; kanser hucrelerini beslermis, yok ateste pismis et, kanser yaparmis, yok; pekmez kan yaparmis, yok "Pastorizasyon" zararli imis, yok; Klimali evlerde, sofben zararli imis, yok bebekler ayakta sallanirsa, beyinleri hasar gorurmus, sonu gelmeyen uydurma ve okudugu yabanci literaturu yanlis anlama sonucu topluma soylenen bir suru yalan, bu sekilde yaygin hale geliyor... Toplum olarak, bilgiyi kaynagindan ogreneceksiniz ve en muhimi: DUSUNECEKSINIZ.... DUSUNMENIN SAGLIGA ZARARI YOKTUR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Nis 2014 Saat 18:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|