Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oksuruk
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 23:48

hocam,

5 yasındakı kızıma dun gece ateslı gecırmesıne ragmen ates dusurucu vermedım..sabaha dogru kendını kotu hıssettıgını soyleyerek uyandı..atesi 39,2 olmustu..1 olcek mınoset verdım..toplamda 3 gundur ateslı..

Bu sabah cok aglayarak 1 kere cok koyu sarı balgam cıkardı

ama genelde balgam bogazda gıbı degil.. ayrıca bugun gun boyu oksurdu,atesı tekrar cıkmadı ..ama balgam cıkısı ve burun akıntısı da yok maalesef..

sureklı bı hırıltılı ve catallı bogazdan daha asagılarda gıbı bır oksurugu var..

grıp ıcın soyledıklerınıze devammı?

balgamın cıgerlerde olmasından korkuyorum hocam. bu durumda hastalıgı nasıl atlatıcaz?.ne yapmalıyım..

2.soru..

ayrıca vucudunda sankı kılcal damarlar belırgınlesmıs gıbı bı goruntu var..bu durum ateslenmesınden sebep mı olmustur?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 00:19
Bir kan sayimi yaptirin ve WBC degerine bakalim... 15.5'dan yuksek gelirse, Antibiyotik baslanir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.