|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 10:01 |
hocam merhaba;
oğlumuz ahmet tuna 8 yaşında bazı otlara alerjisi olduğu tespit edildi. ve geçen sene alerji ilaçlarını kullandık ( notta flixotide ventolin). ama sizi okuduktan sonra neredeyse 1 yıldır herhangi birşey kullanmadık. bir de geçen sene zürih de bir doktor var isler adında doğalcı bir doktor.. ona götürdük. bize bir takım damlalar hazırladı. o da alerjisi olduğunu doğruladı. bu damlaları ve bir de weleda nın göz ve burun damlalarını verdi. bunları tarihlerine göre verdik. gerçekten de ahmet tuna kışı çok rahat geçirdi bir kere bile öksürmedi hasta olmadı. fakat şimdi neredeyse bir aydır öksürüyor inatla vermek istemiyorum alerji ilaçlarını ama öksürüğü giderek artıyor. nefes alıp verirken zorlandığını söyledi bu sabah. tam da alerji dönemi ne yapayım bilemedim. bu öksürük başlarken önce gözleri falan şişmişti. burnu da çok hassaslaştı kanıyor silerken artık. hocam salbutamolu vereyim mi? saygılar..
|
|
![]() |
|
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ahmet tunayı doktora götürdüm ciğerleri temiz dedi boğazı da dili de temiz. bizi alerji doktoruna yolladı fakat randevuyu mayısa verdiler..
![]() sizi seven cıbır ailesi
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilanlarin, hepsi SACMALIK tan baska bir sey degil... Allah askina; bu doktorlar, hicmi Grip teshis etmezler!!!
Sakin bu sarlatanlarin dedigi hicbir seyi yapmayin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|