|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 22:18 |
merhaba hocam,
5 yasındaki kızım 1 haftadır hasta.. burun akıntısı 1-2 gunden sonra kesıldı..ardından 2-3 gun atesı cıktı sonra dustu bı dr zature bı dr bronsıol teshısı koydu.. sizinle yazışmalarımızda crp değeri dusuk olduğundan sebep antıbıyotık veya herhangı bı ılac kullanmadım.(wbc degerıne baktıramadım).. bır haftadır bal-lımon ve serum fızyoljık devamlı kullanıyorum.. ateş yok.. burnu akmıyor.balgamlı bı oksurugu var fakat ağızdan bı balgam cıkısı olmuyor.. bu aksam kulağım ağrıyor demeye başladı.(gecelerı dıslerınıde gıcırdatıyor bu aralar,tam kulak mı emın olamıyorum) kulak ağrısını nasıl teshıs edebılırım,nasıl emın olabılirim? herhangı bı ılac vermem gerekırmı.. ne olursa ılıadın kullanmam gerekır.. teşekkürler... |
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sızden yanıt beklerken uykusundan ağlayarak ve bı kulağını tutarak uyandı çok agrıyo dıyor..
agrı kesıcı verdım bı olcek.. hemen ılıadın baslıyımmı? 21 kılo 5 yasında.. |
|
![]() |
|
hocam ılıadını damla olarak degılde sprey olarak bulabıldık nobetcıden..herhangı bı farkı olurmu?
sankıbırı daha etkılı demıstınız oncekı yazılarınızda doğrumu hatırlıyorum? |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Eski maillerde arama yapmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|