|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evrenmail ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evrenmail
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 19:32 |
Kızım ekim 2013te 37 haftada 2660 kg 50 cm olarak doğdu benim sütüm maalesef 2,5 ay sonra bitti aptamil conformil ile 5 ayı tamamladı. 5. ayda kakasında mukuslu kan gördüm doktorumuz ankara güven hastanesinde. Çocuk cerrahı doktorumuz ve çocuk alerji uzmanı ortak kararla mamadaki inek sütüne alerjisi olabileceğini söyleyerek neocate mama ve yoğurt hariç ek gıda yedirmemi söylediler. 15 gün sonra 2 gün yine aptamil verdim yine kanama oldu kızım şimdi 6aylık 7650 kilo ve 69 cm. Doktorumuz gelişiminin iyi olduğunu Bir süre daha neocate ile devam etmemizi söyledi. Neocate yediğinden beri kanama durdu. Sizin alerjiyle ilgili düşüncelerinizi forumda okudum ama okuduklarım hep anne sütü veriyordu o yüzden ben de kendi durumumuzu anlatarak fikrinizi almak istedim. Yorumlarsanız sevinirim.
Saygılarımla Evren Özgür |
|
EVREN ÖZGÜR
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo fazlasi olmasi, biraz "inek sutu allerjisi" nden uzaklastiriyor..
O gunlerde, fazla mama verdiginiz icin olmus olabilir... DENEMEK ICIN: Bir ogun, verdiginiz Neocate miktari kadar, "Kutu sutu" verin bakalim, gene o "mukuslu kaka" olacakmi... Olursa, Allerjisi var demektir, bi muddet daha Neocate vermeye devam edersiniz, Kanama olmazsa, "kaziklandiniz", kanamasi cok yemeye bagli imis demektir.. |
|
![]() |
|
evrenmail ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evrenmail
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim
|
|
EVREN ÖZGÜR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|