|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 17:31 |
Hocam merhaba;
Oglumun 2. Aydan beri salyasi var. Su an 6. Ayinda hala devam ediyor. Damak gelisimi ve dis cikma evresi salya artisi oldugunu biliyorum ama o kadar cok akiyorki yinede size danismak istedim. Agzindan su damlarmis gibi akiyor ve bi onluk en fazla 10dk sonra tamamen islanmis oluyor. Onluk tek yetmediginden altina agiz bezi de koyuyorum... Boyle bir akis sizce normalmi? Normal diyorsaniz daha kac ay devam edebilir?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Damak gelisimi veya dis cikarma ile salyasinin bir baglantisi YOKTUR... Bu husus; cocuktan cocuga degisen bir durumdur, her cocukta olmaz. Oyle damak-dis sebebi ile salya aksa idi, her cocukta akardi...
Bazi cocuklarda daha cok akar, yapacaginiz bir sey yok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Nis 2014 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki bu aylarda yutkunma eylemi nasildir? Meme/biberon haricinde hicbir zaman yutkundugunu
gormuyorum. Bir nedeni de bu olabilir diye dusundum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yutkunma hadise, 8cift adelenin, senkronej calismasi ile olan bir islemdir. Dogustan vardir. Takmayin kafaniza.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|