Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İSHAL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumİSHAL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İSHAL
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 22:15

Hocam merhabalar 7yaşında kızım 2gün önce ateşlendi ateşi 38.5  39 a çıktı ve karnım agrıyor diyordu küçüklügünde İYE geçirdigi için ondan şüphelendim dr. götürdüm idrar istedim temiz çıktı bogaz enfeksiyonu geçiriyor dedi aguamentin verdi kızım zaten ishaldi söyledim ama yine de antibiyotik verdi.hocam bu gün kızım tuvalete gittiginde dışkısında kan görmüş beni çagırdı gerçekten de kan vsrdı az miktarda bu nedir kaka tahlili yaptırsam mı hocam normalmidir çok kafama takıldı lütfen yardım edin.artık dr.gitmeye korkar oldum çünkü hiç bir halt bildikleri yok .yaptıkları tek şey antibiyotik verip göndermek.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 23:58
Aynen oyle.. Ya Antibiyotik dayarlar, yada Allerji ilaclari.. Simdiki Tip egitimi kalitesi ile ancak bu kadar olur..
SAKIN; Antibiyotige devam etmeyin, hemen kesin... ISHAL ICINDE sakin; ILAC KULLANMAYIN.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.