|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
merveg
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece oksurukGönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 23:32 |
|
Doktor bey 14 aylik oglum geceleri oksuruktenuyuyamiyor. Gicik varmis gibi once islik gibi bi ses cikartiyor. Baska hicbirseyi yok tek öksuruk. Cok sik bogazina su ve kaciyor dun boguluyordu su kacti uzun sure nefrs alamadi sonra kusunca aldi. Bundan sonra öksuruk artti. Gunduzleri bisey yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2014 Saat 04:26 |
|
Odasi sicak olmasin, yastigini yukseltin.
Limonlu bal verin, yastigina 2 damla ColdMix damlatin.. Eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun.. |
|
![]() |
|
merveg
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 03:14 |
|
Ben eskiaillerin hepsini okiyorum doktor bey. Grip olunca soru sormuyorum. Bu sefer cok agir galiba oksurugu cok fazla gece uyutmuyor. Doktora goturdum bogazi iltihapli dedi. Ceftinex, peditus,dolven, ventolin verdi. Sadece peditus ve ventolini aldim ama kullanmaya elim varmiyor. Kullanmayin diceksiniz biliyorum.gece rahatlatirmi azicik da olsa.cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 03:29 |
|
SAKIN..... Sakin ha kullanmayin...
-Peditus; oksurugu kesecek ve hadise cigerlerine inecek.. -Ventolin ise, bronslari genisletir ve hastaligin goguse inmesini kolaylastirir.. COK APTAL BIR DOKTOR... Bir Grip teshis etmekten aciz bir doktor.... Ceftinex'i veriyor..... Bakteriel bir hastaligi iyi edecek Peditus veriyor........ Grip ise oksurugu kesecek. Ventolin veriyor ...... Astim oksurugu ise ona iyi gelecek. Sanki cocuk "deney tahtasi" .. Hangisi iyi gelirse. Boyle doktorlarla isiniz cok zor.. Oksuruk yapabilecek butun hastaliklara karsi recete... AMA, genede hicbiri iyi gelmeyecek, bilakis 4-5 gun sonra; hiriltilar ve sikintili nefes almalar baslayacak, "Cok fedakar doktor, gece, Ambulans ile sizi hastaneye yetistirecek, hava alacaksiniz!!"... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|