|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2014 Saat 00:30 |
Merhabalar Kadir hocam,
13 yaşındaki kızımın gözleri son 6 yıldır Nisan Mayıs aylarında kızarıklık oluyor , kaşınıyor. Tabiiki her yıl bu durumda olunca göz Dr. Na götürüyoruz. Her zaman. Konjuktivit deyip iki türlü damla veriyorlar( adını hatırlamıyorum) .şimdi yine kızardı .gözlük kullanıyor. ---- gözlerde polen alerjisi olurmu? ---- tedavi şekli nasıl olmalıdır? ---- çocuklarda göz kuruluğu olur mu? Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eger; "hep Nisan-Mayis aylarinda oluyor" derseniz, Allerjik olma ihtimali cok artar. Birde, bu kasinti sebebi ile, kirli elleri ile gozlerini ovusturursa, hem Allerji icin, hemde, Antibiyotikli damla sart olur.
2- Goz kurulugu : Sjogren Sendromunda olur AMA, on planda: Parotis (yanaktaki tukruk bezleri)lerde sislikler olur, kronik eklem agrilari vardir, Sadece gozde degil, burun, agiz ici, vagen gibi butun nemli satihlarda kuruma olur. Kanda: Makroglobilinemi vardir. Tek basina gozde kuruluk olmaz. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bu aylarda oluyor. Şimdi hangi damla, krem kullanmalıyım gözüne?
Göz kuruluğu bende var. Bir yıl refresh ve resistas kullandım geçmiyor .eklem ağrılarım 4 yıl önce başladı ve hergeçen zaman farklı yerlerde artıyor, ayak bileği, kalça sırt, boyun, kollar, el bileği .fiz. TED. Ve reh. Uzmanına gittim bel kayması falan egzersiz verdi. Kuruluktan bahsetmemiştim. Ortopedist Dr. Romatolojiye gitmemi söyledi . Tükürük bezi şişkinliği yok ama ; diğer ağızda bu kış özellikle burun akıntılı dönemlerde gece dilim damağa yapışık uyandım,aşiri cilt kuruluğu, aşırı yorgunluk, son bir aydır sabah kalktığımda ayaklarımı kııramadan düz yürüyorum ,vagende , burunda , göz diplerınde müthiş batma ve kızarıklık( kaşıntı yok) var. Göz Dr. Krem ve iki çeşit damla veriyor o an geçiyor sonra aynen devam . Bahsettiğiniz sendrom ve kanda makroglobinemiden romatolojiye gittiğimde bahsedeyim mi? Çok sağolun.
Düzenleyen kıvanç - 04 May 2014 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsedin, cok iyi olur, zira anlattiklariniz cok benziyor. Fizik tedavi ve Ortopedi yardimci olamaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|