|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2014 Saat 19:48 |
Kadir hocam tekrar merhaba;
11.10.2013 doğumlu oğlum var bebekliğinden beri kusuyor.6.aydan sonra bırakır dedik hala devam ediyor.6.ay kontrolünde 8.5kg du.boyu 70cm.ben çalışıyorum muhallebi ,çorbalardan yiyor kutu sütü içiyor 125-130 ml.içiyor fazlada değil sanırım.her yemekten sonra mutlaka kusuyor siz fazla yediğinden diyeceksiniz ama bunun bir zamanı yokmudur ne zamana kadar edecek yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal olmasi gereken kilo: 7.8kg... Hastalik kusmasi olsa idi, degil fazlalik, normal kilosuna bile erismezdi...ZORLAMAYIN..
|
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
hocam kilosunun fazla olduğunu biliyorum hastalık kusmasıda değil ama bunun bir çaresi yokmudur.Bebekken kustuğunda doktora gitmiştik gaviskon vermişti kusmaması için onu yada daha farklı bir ilaç verebilirmiyiz.İlaca karşıyız ama bu durum çok kötü her yemekten sonra ara ara kusuyor kıyafet değiştirmekle akşam ediyoruz :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|