|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sudenaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 10:18 |
MERHABA HOCAM Yine ben, yaklaşık 1 ay önce kızımın ayağındaki şişlik için size yazmıştım. Alışveriş merkezinde turnike düşmüştü.Ultarason sonucu: YÜZEYSEL DOKU US İNCELEMESİNDE: Sol ayak bileği posteriorunda, cilt altı yağlı doku içinde 25*6 mm boyutunda, komşu yağlı dokuya göre hafif hiperekojen, sınırları net demarke olmayan alan izlenmektedir.( cilaltı yağlı dokuda hemoraji?,enflamasyon? ) Takibi ve klinik gerekliliği halinda MR inceleme önerilir.Kas kalınlığı ve ekojenitesi normaldir. Bunun üzerinde dr bak gördün mü yine MR ye geldik dedi ve HİRUDOID FORTE JEL ve DOLGİT 50 gr krem karıştır sür akşamları dedi.Bir ay uygula düzelmezse MR çekelim... Ultrason çeken dr ile biraz konuştuk.O bölgede bi çökme olabilir öyle kalabilir dedi.Hocam ben napim nereye gidim ne kullayım, ne sarim ne süreyim iz kalmasın nolur yardım edin iz kalıcak diye çok korkuyorum..O kremleri alıp süreyim mi size sormadan bişey yapmıyayım dedim '' şeklinde yazmıştım.Sizde krem bi işe yaramaz demiştiniz.Hocam 1 ay olmasına rağmen şişlikte hiçbir değişiklik yok.Öle mi kalcak geçmiycek mi? Ne yapıcağımı şaşırdım Hocam nolur yardım edin..Daha etkili bir krem falan yok mudur.İz kalcak diye çok korkuyorum Düzenleyen sudenaz - 22 May 2014 Saat 10:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilacak, hicbir sey yok... Takmayin kafaniza... Sakin. gaza gelip.ameliyat filan yaptirmayin...
MR bile gerekmez, isteyen olursa, " ne yapacaklarini" sorun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|