|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 12:12 |
Hocam kızım 30 aylık dün akşam ellerinde sıcaklık hissettim baktım alnı da sıcak ateşini ölçtüm 36 küsür sabaha kadar bu olay devam etti ateş düşürücü vermedim. Yalnız uyurken hep inledi. Yatmadan evvel banyo yaptırdım . Sabah baktım hala elleri alnı yanıyor hafta sonuna kalmasın diye doktora gösterdim. Bademciklerinde kızarıklık var ama iltahap yok dedi. Kızımda herhangi bir belirtide yok ben üst 2. azı dişleri çıkarabilir dedim ama bakamıyorum geride olduğu için dedim doktor bulgularımızı gribal enfeksiyon olarak değerlendirdi. Tahlil yapılmadı. İburamin cold ve calpol verdi ateşi çok çıkarsa yada kusma ishal beklemediğiniz farklı bir belirti olursa beni arayın dedi. Şimdi uyuyor ben biraz rahatlasın diye sadece calpol verdim iburamin cold için size danışmam gerek kullanmamı gerektirecek bir durum varmı. Cold mix damlattım tişörtüne kalın giydirmiyorum yapmam gereken başka bir şey varmı size danışmadan yapamam saygılarımla.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam son durumumuzu belirtmek istedim. Siz mesaj yazmadan. kızım üst 2. azı dişlerini çıkardığı için bu ateş olduğunu anladım. Ağzını iyice açıp gördüm . Bu durumda ateş devam ettiğinde calpolu ve ibufen cold 'u kullanayım mı? Grip olayımız yok. Sadece 36,5 devam eden ateş olayımız var bazen daha artıyor sıcaklık çocuk halsizleşiyor. Diş yerleri şişmiş zaten ağzını tam açmakta zorlanıyor. İlaçları siz kullanın derseniz kullanacam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: Sonu "-cold" ile biten HICBIR ilaci kullanmayin...
Disler ATES YAPMAZ...Daima bir enfeksiyon vardir... Eski mailleri okuyun. Bunu belki 100 defa yazdim... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızım 30 aylık ve 2. üst azı dişlerini çıkarıyor. Süt dişlerinde bunların hiçbirini yaşamadım ben. 36 küsürlerde seyreden 2 gündür ateşi var 2 tane diş patlamış. Sabah kustu gün içersinde daha kusmadı. İshal değil ama gaitası çok yumuşak . Dudak çevresinde hafif döküntüler oldu. Bütün bunlar ilk azı dişlerini çıkarırkende seyir eden tablo ve dişler patladığı için bu ihtimal üzerinde duruyorum. Evet siz sonu cold ile biten ilaçları kullanmayınız dediğiniz için tereddütteydim. Diş ağrılarında kullanacağı yazdığı için sadece dün 2 kaşık verdim ama bugün hiç vermedim. Çocuk şurup görmek istemiyor ağlıyor bugün vermiyelim dedik. Çocukta başka belirtiler yok sadece bunlar iburamin cold dan 2 kaşık içti bir şey olmaz değilmi hocam ? Endişelenmeye başladım şimdi saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk veya Nezle hali yoksa, bir zarar vermez.. Oldugunda, hastaligi gogusune indirir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|