|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eldem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2014 Saat 21:56 |
Hocam oglum 5 yasinda. Cumartesi gecesinden beri yani Iki gundur atesi var. bogazda bisey yok. Nezle grip oksuruk yok. Kan tahlili yaptim. Tahlili direk yaziyorum. Dr viral virus var dedi. Atesini dusur dedi. Sadece ates olmasi ve lokositlerinin bu kadar dusuk olmasi nedendir acaba?
Lokosit 2.78 ** Hgb 11.30 Hematokrit 35.20 Eritrosit 4.91 Eozinofil mutlak degeri 0.03 Bazofil mutlak degeri 0.01 Parcali mutlak degeri 1.36 Lenfosit mutlak degeri 1.06 ** Monosit mutlak degeri 0.32 Mch 23 ** Mcv 71.70 ** Mchc 32.10 Rdw-sd 42 Rdw 16.20 ** Trombosit 160 ** Pct 0.13 Periferik yayma Eozinofil 1 Bazofil 0 Genc 0 Comak 3 Parcali 45 ** Lenfosit 39 Monosit 12 ** Trombosit: mikroskobik olarak yeterli genc trombositler mevcut Eritrosit : genellikle normokrom Anizositos:+ Mikrositoz + Sedim:8 Crp 1 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, VIRAL enfeksiyon...Viral enfeksiyonlarda, kemik iligine baski oldugundan, kan yapimi durur, normaldir.. Kendiliginden duzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|