|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 13:24 |
merhaba Hocam,
1 ay once dogum yaptım..esım hepatıt b tasıyıcısı.. bu durumu ozellıkle dogumdan once dr uma bıldırmıstım.. maalesef hastanede dogum yaptıgım gun hepatıt asısı bıtmısmıs. ve bunu bana ertesı gun taburcu olurken soyledıler.. bızde oglumuzu 24 saat dolmadan saglık ocagında asılattık.. saglık ocagındakı bı hemsıre hastaneyı sıkayet edeceklerını ve baba tasıyıcı oldugu ıcın ılk 12 saatte asılanması gerektıgını soyledı..(bız 20.saate yaptırdık)bu durumda oglumda bı sorun olurmu? 2. 5 yasındakı kızımında hepatıt b koruyuculugunu hemogram yaptırarak kontrol etttırdık.koruyuculugu gozukmuyormus. yenıden kızımızı babadan sebep asılatmam gerekırmı.. 3. bende evlenırken 8 sene once asılanmıstım..yenılemem gerekırmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogumu, BABA yapmiyorki, sorun olsun... Hani, siz tasiyici olsaniz, oda belki risk olabilirdi..
Turkiye de; Hepatit-B asilarini yapmasini bilmezler.. Bu asi mutlaka; adele icine ve KUCUK ADELEYE yapilma MECBURUYETI vardir.. Bu sebeple, cocuklarda bile bu asi mutlaka; omuz adelesine ve adele icine yapilmalidir. Bu kerizler, eger; "DNA vaccines" diye bir kitap okumus olsalardi, bu salakliklari yapmazlardi.. Resmen, kol derisini sikip, sanki kasten yapar gibi deri altina yapiyorlar..Hepatit-B asilari deri altina yapildiklarinda, ASLA tesirli olmazlar.. Isin kotu tarafi, bu isin dogrusunu bilen bir makam bile yokki, altindakilere isin dogrusunu ogretsinler..Siz bu asiyi olurken, israrla sag omuz adelesine yaptirin.. (Soldan BCG asisi oldugundan,cocuklarda, sag omuz tercih edilmelidir) Bagisikligi omayanlarda, asilari yaptirsinlar... 0,1 ve 6. aylarda asi olacaklar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2014 Saat 13:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|