|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 19:22 |
![]() |
|
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Hocam saglikli gunler, 7,5 aylik kizim var. Boyu: 71.6, Kilosu: 8.700, Bas cevresi: 44.cm Sadece anne sutu ile besliyorum, ama arada meyvalardan tattiriyorum. Dun (Cuma) ogleden sonra sol omzunun biraz altinda kizariklik fark ettim ve takip etmeye basladim. Bugün sabah baktim gecmemis, gecmedigi gibi de asagi dogru ilerlemis oldugunu gordum. Doktoruna goturduk. Gidaya bagli alerjik egzama teshisi koydu. PREDNOL–A 30 GR Krem yazdi. 7 gun (2x1) kullanin dedi. Gidaya bagli dedigi icin, “hangi gidalar?” diye sordum, Karpuz, Cilek ve Ceviz olabilecegini soyledi. Ceviz ve cilegi bayagidir tüketiyorum ama bu zamana kadar bir sorunla karsilasmadik. Karpuzu da iki gun once, Carsamba ve Persembe gunleri yedim, kizima da suyundan tattirdim. Cuma gunu de kizarikligi gordum. Doktorumuzun yazdigi ilaci KORTİZON icerdigi icin size danismadan ve benim icin cok onemli olan fikrinizi almadan kullanmak istemedim. Kizarikliga ait 2 adet resimleri yolladim hocam (yukarida) Bakip değerlendirmenizi ve bizi yonlendirmenizi rica ederim. Kolayliklar… |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu dokuntulerin, Allerji ile yakindan-uzaktan, hicbir ilgileri yok. Biraz sicak tutmussunuz, o yuzden, kendiliginden duzelir. Hicbir ilaca gerek yoktur.
1 kiloya yakin fazlasi var, ogun aralarini acin..Ceviz, erken yaslarda baslanildiginda, Allerji yapabilir. Karpuz gibi, cekirdegi cikarilarak yenen meyvalar, allerji YAPAMAZLAR.. Cilek, Muz, yapabilir. Elma, Seftali, Kayisi,Karpuz gibi meyvalar allerji YAPAMAZ.. Sizin orada bunlara; doktormu deniliyor??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Haz 2014 Saat 14:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|