|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayzinim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 21:14 |
Merhaba Kadir Bey, 11 aylık kızımın 2 gündür ateşi 37.5 tan aşağı olmadı. Ateş için dediklerinizi uyguladım. Ama sabah artik düsmeyip yüksek olunca doktora gittim ve 39.5 olmuştu gidene kadar hemen fitil ve serum verdiler . bogaz enfeksiyonu olmus tahlil sonucunda da kanda mikrop var dedi ve unacefin iğne verdi dört tane.. Size sorum iğne olmadan geçme ihtimali var mıydı? Sizi tanıdıktan sonra şüpheyle bakmaya başladım drlara.. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaziklandiniz... Onlarin butun maksadi, o kahrolasi "serumu" takip, uc kurus daha fazladan tirtiklayabilmek...
1 yasindan kucuk bir cocukta, anneden gecen bagisiklik maddeleri ile; antibiyotik gereken hastaliklar olmaz.. O yapilan "Kan sayimina" bir bakin. 11 aylik bir cocukta, WBC:17'ustu yuksek demektir. Ayricada, WBC'nin yuksek olma durumuna, ENFEKSIYON denir, SEPSIS demek olan, (kaninda mikrop var) denemez.. Sizi bu laf ile kandirip, Serum bagliyorlar. Bu kerizler; daha Sepsis ile Enfeksiyonun farkini bile bilmekten acizler. SAKIN, degil igne, agizdan antibiyotik bile vermeyin. Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2014 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
ayzinim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, tahlil sonucunu vermedi, kaç olduğunu bile söylemedi doktor. Bizim kendi doktorumuz yıllık izninde oldugundan
Sansimiza bilmedigimiz birine gittik ve sonuc ortada...zaten bende o panikle acelelikle bir şey soramadim. Ama hastaneye gidip öğrenecegim sonucu.çok tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|