| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| aslıbebek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı aslıbebek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: antibiyotik ve vicdan(ateş) Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 16:55 | 
| 
   hocam merhabalar 12 aylik kizimin 2 gundur atesi vardi buna huzursuzluk ve aglamalar eklenince doktora goturdum bogazda tahris var diyip antibiyotik yazmaya kalkti bende kan sayimi istedim  wbc 10.4 cikti ben yinede antibiyotik yaziyorum kullanip kullanmamak vicdaniniza kalmis dedi ve klamoks bid adli ilaci yazdi biraz tartistik doktorla ve dunya uzerinde bakteriyel virutik ayrimi yapacak bir test yok dedi cocugunuz 1 yasinda oldugu icin antibiyotik kullanmalisiniz dedi risk alacagimi soyledi agizda kotu koku yok dilde pas yok ama bu vicdan lafi sinirimi bozdu hocam siz ne dersiniz ?
    | |
|  | |
| aslıbebek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı aslıbebek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 19:32 | 
| 
   hocam kizim surekli agliyor ve inliyor yatmadan paranox fitil versem rahat uyusa olur mu acaba?
    | |
|  | |
| aslıbebek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı aslıbebek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 10:36 | 
| 
   hocam gece fitili verdim atesi dustu uyudu fakat simdi yine var ve cok aci cekiyor gibi bir neseleniyo bir agliyor antibiyotigi kullansammi kullanmasammi bilemedm ??
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119411 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 13:35 | 
| 
   Sizin vicdaniniz saglam....
 Esas, ondaki "Vicdan", geneleve dusmus, haberi yok.. Baktyeriel olanlarda, WBC daima yuksek, Viral olanlarda,(Enfeksiyoz Mononukleoz haric) daima dusuktur.. Bosuna ugrasmayin, siz agiziniz ile kus tutsaniz, onlar;o kahr olasi Antibiyotigi gene yazacaktirlar.. | |
|  | |
| aslıbebek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı aslıbebek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 16:08 | 
| 
   hocam yani bir de test isteyince suratima bakip bakteriyel virutik ayrimini yapamayiz dedi !! ben direniyorum ama annem cocugun halini gorunce kiziyor antibiyotik kullanmadigim icin hocam ates ne kadar surer peki ? parasetemol versem zarari olur mu?
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119411 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 22:22 | 
| 
   Griplerde, ates; ortalama:4-5 gun(gece) surer. 
 ParaNox fitilde, Parsetamoldur. Kilosunu yazmamissiniz, alabilecegi gunluk miktari bilemiyorum. | |
|  | |
| aslıbebek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı aslıbebek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Haz 2014 Saat 05:29 | 
| 
   hocam kg 9.730 gr 
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119411 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Haz 2014 Saat 11:11 | 
| 
   Toplamda; 3x1 Calpol veya ParaNox fitil alabilir. Iki ilacin toplami gunde ucu GECEMEZ...
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |