|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 19:07 |
![]() ![]() kadir bey merhaba 3yaşındaki oğlumu sizin yardımlarınızla büyüttüm.şimdi 11 aylık kızımla ilgili yardımınıza ihtiyacım var:)2 gecedir yüksek ateşimiz var.dün gündüz iyiydi akşama doğru tekrar ateşlendi ve gece 39 u geçti.2 geçer bütün gece emiyo.memeden çektiğim an kıyamet kopuyo.dalamıyo yani.bu sabah doktora götürdüm.kan ve idrar testi yapıldı.temiz çıktı.boğazı,kulakları temiz.burununda herhangi bir tıkanılık veya akıntı yok.gribal bir durum yok yani.ilaçta vermedi tabi.6.hastalık olabilir takip edin dedi.ama vücudunda döküntü belirtisi de yok.bugünde devam ediyo ateşi 38.5 larda.iniyo çıkıyo.bu arada uykusuzluktan dolayı da çok huysuz.normalde gündüzde güzel uyur ama uyuyamıyor.ben size test sonuçlarını yinede gönderiyorum.dişle ilgili olabilir mi diyorum ama diş bukadar yüksek ateş yapmaz diye biliyorum sizden:)tavsiyelerinizi rica ediyoru şimdiden çok teşekkür ederim. (bu arada çok huzursuzlandığı zaman calpol yada paranox fitil veriyorum) |
|
![]() |
|
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC dusuk, Antibiyotik gerekmiyor.
Diger; sanki dusukmus gibi degerler, sahtekar Laboratuvarin, 11 aylik cocugun kan degerlerini, ERISKIN "Referans degerleri" ile mukayese ettiginden. Bunlar genelde, Doktor-Laboratuvar cetesi olarak, bu sekilde calisirlar. Doktor bol hasta gonderir, Laboratuvarda, boyle hilelerle, canak raporlar yazip, hastanin daha sik doktora ve laboratuvara gitmesi saglanir. Yerseniz.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
tşekkürler kadir bey..peki 6.hastalık olma ihtimali konusunda ne diyorsunuz?bi belirti olmazmı?birde altta sadece 2 dişi var hala.üstte 2 aydır 4 dişi var.önce üstler çıkmıştı zaten.alt yan dişler çıkmakta zorlanıyor olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
6. Hastalik:
2 yasina kadar olan cocuklarda gorulur, 2 yasindan sonra ASLA gorulmez. 3 gun yukesk ates yapar ve bu atesli devre esnasinda, ne bogazda bir kizariklik olur, nede nezle-Grip arazlari gorulur.. Ani ates yukselmeleri oldugundan, "havale" gorulme sikligi fazladir. 3. gun atesi duser ve dokuntu baslar.. Dokuntu ile beraber cocuk kendisini iyi hissetmeye baslar, kalkip oynar, hareketleri artar ve nesesi yerine gelmistir. Her hangi bir tedavisi, ilaci yoktur, kendiliginden duzelir. Sut disleri; ASLA ates veya hernagi bir rahatsizlik vermezler, hepsi kocakari uydurmasidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2014 Saat 09:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|