|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 23:19 |
Kadir hocam öncelikle sonsuz saygilar.
Hocam bugün 17 aylik oğlumun aniden Ateşi yükseldi ve ateş 40 derece oldu. Dolven verdim 1 saat boyunca bekledim ama ateş sadece 38.7 kadar düştü . 4 saatten önce başka ilaçta veremedim. Ve yine ateş 39.5 olunca duş aldirdim. Ve 4 saat olunca pedipol verdim fakat Ateşi 38.5 inline düşmüyor. Ateş dışında hiç bir belirti yok ne yapacağımı bilemedim. Bu arada dış cikariyor ve sürekli elini yanaklarını vuruyor. Şimdi ben ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. ..
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, gecirmedi ise, boyle inatci bir ates; "6.Hastalik" belirtisi olabilir..3 gun ates olur, ates duser, dokuntu baslar.
Agizinda pis bir koku ve dilinde pas yoksa, Antibiyotik gerekmez.. Sut disleri ates yapmaz...Mikrop kapinca ates cikar. Sut diseri salya yapmaz..Bebek, daha tukrugunu yutmasini beceremedigi icin akar. Ayni salya akmasi, yuz felci gecirenlerde de olur. Sut disleri agri yapmaz...Bebegin elini agizina goturmesi, "istemsiz " bir hareketdir.. Sut disleri, hastalik yapmaz...Sik mikrop alimi, elini cok agizina soktugu icindir. Bunlari bakalim daha kac defa yazacagim... Lutfen okuma aliskanliklarinizi gelistirim.. Ben herzaman basinizda olamam... |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Hocam çok teşekkürler.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Hocam biliyorum bazen sizi yoruyorum ama sizin her cümlenin benim için çok degerli
26 aylik olan oğlumu dün yüksekaateşten dolayı doktora götürdüm. Boğaz enfeksiyonu geçirdiğini söyledi. Prefix antibiyotik başlamami istedi sabah akşam yarım ölçü. Bende kullansam mi bilemedim ama dün akşamdan bu saate kadar lokma birsey ne yedi ne icti. Şu içerken çığlık atıyor ve ağzını tutuyor. iilaçları da vaktinde veremiyorum tok karnına vermem gerekiyor. Boğaz enfeksiyonu nedeniyle birsey yememek normal mi? Ben ilaçları nasıl vereyim. Aç karnına çok dokunur mu bana ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakin, kac defa anlattim...... Dilinda PAS, agizinda pis bir KOKU yoksa, isterse Prof. olsun, verilen antibiyotigi KULLANMAYIN...
Bu yaslarda, antibiyotik gereken durumlar, son derecede nadirdir. Olanlarda da; agizda, koku ve dilde kalin bir pas tabakasi olur, o zaman Antibiyotik verirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Kadir hocam oğlum 4 gündür su dışında hiç bir şey yemiyor ne yaptıysam yemek yemeyi reddediyor. Çok endişeleniyorum. Ne yapayım? çocuğun bu derece aç kalması ona çok zarar verir mi bilemiyorum. bana ne önerirsiniz?
Sizi cok yoruyorum affedin lütfen.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hasta cocuk yemez.. Bunun nicin oldugunu,Ates ve atesin yan etkileri makalemde anlattim, Ne olur, su makalelerimi bir okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|