|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 02:53 |
hocam birkaç gün önce de yazmıştım. ama azram düzelmedi.12,5 aylık 9,5 kilo kızım. günde 5-6 kere kaka yapıyor. 10 günü geçti hocam. iki kere çok kötü pişik oldu. çok acı çekti. mikroplu bir gıda almıştır diyorsunuz alt forumu okudum bekledim ama geçmiyor.. bugün sağlık ocağında kakayı tahlil ettirdim. yine entamoeba histolitica kisti görüldü yazmış. alt forumda birşey yok bununla ilgili. tedavisi ne hocam ne yapalım. yardım edin lütfen.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yedirmeyin, uyediklerini azaltin veya ogun aralarini acin, duzelir..
Laboratuvara gelince; kendi kakanizi sulandirip, ishal kakasi gibi goturun, onda da gorurler... Yeminlidirler. Her ishal kakasinda gorurler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|