Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - entamoeba histolitica
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumentamoeba histolitica

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: entamoeba histolitica
    Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 02:53
hocam birkaç gün önce de yazmıştım. ama azram düzelmedi.12,5 aylık 9,5 kilo kızım. günde 5-6 kere kaka yapıyor. 10 günü geçti hocam. iki kere çok kötü pişik oldu. çok acı çekti. mikroplu bir gıda almıştır diyorsunuz alt forumu okudum bekledim ama geçmiyor.. bugün sağlık ocağında kakayı tahlil ettirdim. yine entamoeba histolitica kisti görüldü yazmış. alt forumda birşey yok bununla ilgili. tedavisi ne hocam ne yapalım. yardım edin lütfen. 
12345678987654321
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117936
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 10:43
Cok yedirmeyin, uyediklerini azaltin veya ogun aralarini acin, duzelir..

Laboratuvara gelince; kendi kakanizi sulandirip, ishal kakasi gibi goturun, onda da gorurler... Yeminlidirler. Her ishal kakasinda gorurler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.