|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 17:29 |
Kadir bey merhaba bugun sagdigim sütu icmedi kizim yuzunu ekşitti 200 ml sut sagmistim tadina bi baktim tuzlu çıktı! dokmek zorunda kaldim butun sutu.neden tuzlanir süt? internette benim gibi olan insanlarin yazilarini gordum bazilari hamilelik yüzünden olur demis bu dogru mu ben dikkat ediyordum ve yeni adet dönemim bitti ama??lutfen yardimci olabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutunde, belirli oranda tuz ve seker vardir.. Eger siz o gun, asiri hareket ettiniz veya spor'a gittiniz ise, "Laktik Asit" sutte birikir ve tadini degistirir. Bunun haricinde, sutte "tuzlanma" diye bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayir oyle bir sey yapmadim neden boyle oldu o zaman, ben son bir hafta 10 gündür gece 3 4 saatte 1 kalkip besliyorum kizimi.uykusuzluk oluyo tabi boyle kesik kesik uyuyunca. spor veya cok hareketim olmadi hic.hatta hep evde uzandim.bugun cok yorgun bitkin hissediyodum kendimi. bu kesik kesik uyumak laktik asit biriktirip sutun tadini degistirip tuzlu hale getirmis olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutundeki; tuz ve seker oranlari degismez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|