Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjimi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aze Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 16 Haz 2014
Konum: alerji
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aze Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerjimi
    Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 11:17
bebeğim 20 günlükken isilikten dolayı yanakları yara oldu. bir haftada geçti ama daha sonra sadece yüzünde ara ara çıkan açık pembe kırmızılıklar oldu(deri altıda açık pembe renkte ve kabarıklık yok) ve 1-2 saatte kendiliğinden geçti. Şimdi 4 aylık bu kızarıklıklar ağlayınca,emerken kulaklarında başlayarak burun hizasına kadar yayılıyor.15 dk sonra hiç bir şey kalmıyor. doktorumuz gida alerjisi olabileceğini söyledi ama normal şartlarda yüzünde bir şey yok sadece ağlayınca emerken ve öfkelendiğinde çıkıyor eğer uyursa 5-6 dk tekrar pamuk gibi oluyor. alerji olsa bu kızarıklıklar hemen kaybolur mu?Acaba bu ne?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 12:50
SAKIN; o palavracilarin, "gida allerjisi" sacmaliklarina inanmayin. Onlar her bir halta "Allerji" derler..Baska bir sey bilmezler.

Cildi biraz hassas, sicak tutmayin, ustu cok giyinik olmasin. Emme esnasinda, evin serin, esintili bir bolgesinde bulunun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.