|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 16:54 |
hocam mrb bi yakınımın kızı oldu daha 1 aylık fakat doğumdan sonra anneye bi ilaç vermişler anne zehirlenmiş bu nedenle bebeğini emzirememiş şimdi mama verelim dediler bende ilk önce keçi sütü verin daha sonra annenin durumu düzelirse anne sütü alsın eğer emmezse inek sütü verirsiniz dedim bu durumda hocam keçi sütü verseler bi zararı olurmu iyi günler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 4 ay icinde, mamalardan kullanmasi daha uygun olur.Butun ilaclar, ortalama 12 saatte, en gecde 24 saatte atilirlar. Anne emzirsin.
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam çok sağolun birde hocam kızım 13 aylık oldu bu sabah uyandığında sol gözünde gözünün beyaz olan kısmında noktadan biraz daha büyük kan lekesi vardı ve hala geçmedi bu neden olabilir hocam ve bu gece hiç uyumadı ...
Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 27 Haz 2014 Saat 14:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hapsirdigi zaman bile olur, kendiliginden gecer. Buyuk olanlar onemlidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam çok sağolun bu arada HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM...
Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 28 Haz 2014 Saat 11:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesekkurler, sizin de Ramazaniniz hayirli olsun.
|
|
![]() |
|
oguzhan&gulsum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan&gulsum
1-hocam oğlum,6 aylık 1 ay önce ek gıdaya başladık.kutu inek sütü denemesi ve yoğurt denemesi yaptık tüm yüzü benek benek kırmızı oldu.oğluma peynir verdim ,cici bebe,kıyma verdim keçi sütünden yoğurt yaptım verdim hiç bir kızarıklık olmadı. oğluma inek sütü alerjisi var dedi doktor. bütün içinde inek sütü olan besinleri ve inek etini 1 yaşına kadar vermeyeceksin dedi. sizce ne yapmalıyım.peynir, cici bebe,kıyma vermelimiyim, çünkü vucudunda herhangi bir kırmızılık olmuyor.inek sütü alerjisi olanlar keçi sütü içebilir mi?
2-bir diğer sorum bebeğimin gıdalarını tatlandırmak için gıdalarının içine hurma kaynatıp koyuyorum bir sakıncası olur mu günde ortalama 4 hurma yiyiyor. ayrıca 6 aylık bebeğe ananas verilir mi? cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Keci sutu icebilir.
2- Hurma, muz,incir ve uzum, gibi meyvalar, Glikoz oranlari en yuksek olan meyvalardir. Glikoz, insulin'i en cok azdiran seker turudur.Bu sebeple,cogunlukla, Glikoz ihtiva eden sekerlerden, uzak durmaniz faydalidir. Elma, Armut, Cilek,Kavun ve karpuz daha uygun meyvalardir .Sofra sekeri bile, ikili bir seker (di-sakkarit) olup, yarisi Glikoz, yarisi Fruktoz'dur... Emilimi daha yavastir. 3- Ananas verilebilir ama disleri olmayan bir bebegin bu meyvayi cignemesi cok zordur. Ancak, ezerek veya pure halinde verebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|