|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 18:23 |
Merhaba Hocam;
7,5 aylık kızımın cildi ile ilgili 4 sorum olacaktı. Şimdiden teşekkürler 1- Bezini bağladığım bölgede küçük sivilceler çıktı. Ne yapmam gerekir? ![]() 2- Belinde bir leke var. Doğumda var mıydı bilmiyorum fakat yoksa bile doğumdan bir kaç gün sonra oluşmuştur. Önemli midir? ![]() 3- Bacağında bir leke çıktı yaklaşık 2 hafta önce farkettim. Önemli midir? ![]() 4- Bacağında düzgün daire şeklinde bir renk açılması var. Önemli midir? ![]() Düzenleyen ozlem_azra - 27 Haz 2014 Saat 18:30 |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O lekelerin hicbirinin bir onemi yok.. Kendiliginden, kaybolacaklar.
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim, hayırlı ramazanlar
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|