|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İYEGönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 20:09 |
|
HOCAM MRB 5AY 2GÜNLÜK KIZIM KONTRÖL İÇİN DR GİTMİŞTİK İDRAR TAHLİLİ YAPTIRMIŞTIM LOKOSİT 7ÇIKMIŞ DR.ENFOKSİYON VAR DEDİ 7LOKOSİT ANLAMLIMI ??BİRDE HOCAM KIZIM KİLO ALMAMIŞ DİYE YAZMIŞTIM SİZE MAMA VERDİM 2 GÜNDÜR KAKASI YEŞİL DR.SÖYLEDİGİMDE MAMADAN RENK DEGİŞTİRİR DEDİ FAZLA BESLENME DEGİLMİ DEDİM YOK DEDİ (bu arada hocam sizi iyi tanıyorlar pek işlerine gelmiyorsunuz)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 11:40 |
|
Idrarda; 7 lokositle, dunyada bir tek Turk doktorlari IYE teshisi koyarlar. Bu sahtekarlardan uzak durum ve hicbir dediklerini yapmayin. Sizin, Lokosit sayisindan ziyade, "Nitrit" degerine bakmaniz gerekir... Hakiki bir IYE durumunda, "nitrit" (+) olur....
ISten, anne sutu alsin, ister mama; yesil kaka, cok yeme belirtisidir. zaten, kilosundan da belli olur. Tabii, bu durum, SAGLAM cocuklar icin, yoksa, ishaldede yesil kaka olabilir. Beni taniyacaklar elbetki, bana kizarlar ama ben pek cogunun pacasini kurtardim.. Aferin, Peditus ve Calpol'u artik;ayni receteye yazan kalmadi. Asit'in "Brons spazmi" yaptigini ogrendiler. Streptokok bakterilerine,artik; "Beta Virusu" demiyorlar.. VS, VS.... |
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 17:37 |
|
hocam dr kalsa hemen ilaç başlayacaktık tekrar verdim emin olmak için.bu arada hocam saglam cocuk kakası cok yerse yeşil olur dediniz.bizim ishalimiz yok gayet normal.kültür mü verseydim hocam ???idrar tahlilinde nitrit görünüyor mu .birde dr.5 in üstü anlamlı diyor özellikle lokosit kaç olursa anlam lıdiye sordum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 21:48 |
|
Kulture filan gerek yok... Idrar tahlilinde, NITRIT (-) ise, IYE yok demektir.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|