Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kronik Uykusuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKronik Uykusuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasasinben Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasasinben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kronik Uykusuzluk
    Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 13:42
Kadir Hocam bu zamana kadar her sorumu titizlikle cevapladiniz ve hep yardimci oldunuz. Simdi tekrar yardiminiza ihtiyacim var. Kizim 21 aylik, fiziksel gelisimi vs. herseyimiz cok sukur normal.Yalniz dogdugundan beri mevcut olan uykusuzluk sorunu artik beni isyan ettirme asamasinda.Yani hep bir sekilde idare edebildim ama artik inanin edemiyorum... 6 aylikken odasini ayirdim olmadi.Uyku egitimi verdim kendi kendine dalmasini ogrensin dedim olmadi.18 aylikti memeden kestim olmadi. Uyku arkadasi dedigimiz battaniye, oyuncak vs. verdim olmadi. Gunduzleri belki cok uyuyor ondan uyumuyordur dedim gunduz uykusunu kestim olmadi...aksam gec yatirim dedim olmadi.Yanimizda yatsin bizimle guvende olmayi istiyor belki dedim olmadi. Yorulur da uyur diye dag bayir kosup, yurutup oynattim olmadi.Aglaya aglaya yatsin belki nizama girer dedim yok o da olmadi. Sizin maillerinizi tek tek inceledim ve Sipraktin icirdim yok o da fayda etmedi.Idrar yollarina,kulaklarina baktirdim orada da problem yok.Bircok farkli doktora sordum neden olabilir diye herkes inceleyip sonunda bu boyle yapacak birsey yok diyerek ayni kadere terkettiler beni:) hocam ben bir yerde yanlis mi yapiyorum. Oglen en fazla uyudugu 2 saat uykuyla gunu kotariyor.Aksamlari sutunu icirip, banyosunu yaptirip 10 gibi yatiriorum.gece 12de basliyor uyanmaya, sabaha kadar devam...bazen yatakta oturup oyun oynamak istiyor, bazen inanilmaz donup duruyor..kisacasi gece 3 kere 5 kere uyanmak degil benim derdim.Biz hic uyuyamiyoruz inanin. Bu konuda ne diyeceksiniz cok merak ediyorum.Sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 19:21
Bazi cocuklarda, soya cekim olarak, uyku azdir. Aksamalri, 1 olcek Atarax surup verin bakalim etkili olacakmi..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.