|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
panik_anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı panik_anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2014 Saat 09:19 |
merhaba kadir bey. 13 Mart doğumlu bir oğlum var. doğum kilosu 3620 ve boyu 49 cm. şuan 4 aylık olmasına 1 hafta var ve 6300 gr 64 cm. doğduğundan beri çok huysuz sürekli ağlayan bir bebekti. 40 güne kadar biraz düzeldi. doğduğundan beri artık çıkarma ve kusma eğrisinde gidip gelen kusmaları var. 2 aylıkken rutin aşılarını ve rotavirüs aşısını yaptırdım ve mukuslu kaka yapmaya başladı. hala kakası mukuslu. 1aylıktan beridir de yüzünde kuruluk kızarıklık pullanmalar vardı. 2 ay aşısından sonra kalça usg için hastaneye götürdüm ve karnındaki kuruluk başındaki konak makatta kızarıklık huzursuzluk ağlama kusma şikayetleri nedeniyle süt alerjisinden şüphelendi doktor. linola nemlendirici excipial hydro advantan M verdi. kullanınca şikayetler azaldı. diyete girdim 15 gün. bu arada psikolojim bozuldu. doktor doktor gezdirdim. çocuk alerji uzmanına götürdüm. aşıdan sonra verdiğim calpol ve fitilden olabileceğini diyeti açmamı ve şikayetin artıp artmadığına bakmamı söyledi. kusması için de 3 saat arayla emzir dedi ama bebeğim pek beklemiyor 3 saati. kafam karmakarışık. sizin tüm yazılarınızı okudum biraz içim rahatladı ama bu kaka neden düzelmiyor. ve yüzündeki sivilce kızarıklık ve pullanmalar coresatin sürünce geçiyor 1 hafta 10 gün sonra tekrar çıkıyor. napmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
2cm boy fazlasi, 300gram eksigi var.
Tarifiniz, atopic egzema.. Sut allerjisi ile yakindan uzaktan hicbir alaksi yok. (Bunlar baska hastalik bilmezler, her bir dokuntuye, sut allerjisi derler).. Diyeti HEMEN BIRAKIN Her gun yikayin, sacli deriyi, ayni kendi sac dipleriniz gibi tirnak uclari ile kaziyarak yikayin. eski mailer okuyun. Asiri pullanmalara karsi; once "Bebe yagi" kullanin, gecmezse, gunde:2x1 Ultralan pomat surun. Bu krem, ciltten emilmedigi icin, sistemik etki gostermez. Sakin; Coresatin kullanmayin. Cok giydirmeyin, sicak tutmayin. Asiri terletirseniz, bir turlu duzeltemezsiniz. Okumaya devam.... |
|
![]() |
|
panik_anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı panik_anne
hocam, alerji uzmanı sütü tüket dediğinden beri süt ürünleri tüketiyorum ama ekstradan bir şikayet yok. aynı miktarda mukuslu kaka ve her zamanki gibi döküntüler oluyor. ama yumurta diyetine devam ettim. haşlanmış yumurta sarısı yediğim zaman akşamına yüzünde kızarıklıklar sivilceler çıkıyor. iki defa denedim ikisinde de oldu. benim yediğim yumurta ona alerji yapabilir mi? geçmez demişsiniz eski yazılarda ama iki sefer de aynı şey olunca tedirginim yemeye. bir de ben çalışan bir anneyim. iki gün önce annem 60 cc formül mama vermiş ve 45 dk sonra ağlayarak uyandı. ardından çok çırpınıp ağladı ve yeşil mukuslu kaka yaptı. bir sonraki kakası da sabah yeşil ve bol mukusluydu. o kakadan beri 24 saat geçti kaka yapmadı. ve dün akşam yine çığlıklar atarak ağladı. masaj yaptım rahatlamadı. oğlum çok hareketli bir bebek. 34 günlükken yüzüstü koyunca sırt üstü dönmeye başladı. 1 haftadır da sırtüstünden yüzüstü dönüyor. oturmaya çalışıyor. kucaktayken ileri geri sallanıyor. hep kucakta gezmek istiyor. hiç yatmak istemiyor. gaz problemi olmaması gerekir diye düşünüyorum. çünkü aşırı hareketli. çok da giydirmiyorum. ama çıplakken bile ayakları terliyor. çorap giydirince çorapları sırılsıklam oluyor. ayaklarının terlemesi normal mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O tip hareketler, gazi halledemez.. Yuzukoyundan sirt ustu donebilmesi gerekli.. Yesil kaka cok yedigini gosterir. Kilosunu takip edin.
Pismis yumurta allerji yapamaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|