Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yürümeme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyürümeme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 270
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yürümeme
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2014 Saat 17:53
hocam merhaba oğlum 17 aylık 13 aylıktan itibaren yürüyor.dün akşam oğlumu yatırdırdığımızda bir şeyi yoktu.sabah o uyanmadan yatağından alıp 2 saatlik yol gittik eve geldiğimizde kucağımdan inmek istemiyordu yere bıraktım biraz oyalandık fakat hala yerden kalmamıştı mızıldıyordu kucağıma aldım emzirdim derken 10 dk filan geçti yere bıraktım adım atamadan düşüyordu. ayağına,tırnaklarına,bacaklarına baktım bir problem görünmüyordu. ama adım atamıyordu. ayağı uyuştu diye düşündük. 1 saat geçti durum aynıydı. uyuttuk vs derken 3 saat kadar geçti. ama hala yürümüyordu devlet hastanesine ortopedi dr.na gittik. son 1 ay içinde ateşli hastalık boğaz enfeksiyonu geçirdi mi diye sordu. evet geçirmişti  3 gün ateş ve arkasından döküntü oldu (sanırım 6.hastalıktı dr.a gitmemiştik) film çektirelim dedi pelvik filmi çekildi. herhangi bir sorun görünmüyor ateşten olur dedi. geçmezse pazartesi tekrar gelin dedi.
 bu duruma siz ne diyorsunuz hocam? 

Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2014 Saat 18:14
hocam ayrıca sormak istediğim
1) oğlum son 15 gündür ısırma eğiliminde normal mi? ne yapmalıyız?
2)sürekli emmek istiyor.alışkanlık haline geldi sanırım. karnı tok olsa bile emmek istiyor. zaten sütüm çok yok mememin ucunu sıkınca süt gelmiyor, süt gelmese de emmek ister mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 13:07
1 saatlik yolculuk sirasinda, devamli bacaktaki damarlara baski olunca, boyle bir manzara ile karsilasmaniz, dogaldir.. Zamanla kendiliginden duzelir. Ortopedistin yaptirdigi HICBIR test gerekli degildi. Kazik yediniz.
isirma egulimi bu yaslarda nerede isi her cocukta vardir. Siz dikkatli olacaksiniz, kendinizi isrttirmayacaksiniz, zamanla kaybolacak.
Dikkat edin, sizi "yalanci emzik" niyetine kullanmak egiliminde...

Sutunuz icin, meme ucuna degil, cocugun kakalarina bakin. Malum; ne girerse, o cikar.
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2014 Saat 12:33
teşekkür ederim hocam c.tesi günü tamamen geçti ayağı allaha şükür.

peki hocam yalancı emzik olarak kullanmaması için ne yapmalıyım? birde kakasından nasıl anlayacağım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 18:49
Bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.