|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysemelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysemelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2014 Saat 09:54 |
Hocam merhabalar
oğlum 8. aya başladı ve 1 haftadır benden ayrılmak istemiyor sürekli kucağımda her yerde gözleriyle beni arıyor babasına bile gitmek istemiyor babasının kucağında ağlıyor bana gelmek istiyor hiçbirşey yapamıyorum bu durum neden olabilir benim yanlış davranışımdan mıdır ? ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu aylarda, olagan bir durum, ustune dusmeyin, zamanla gececek..
|
|
![]() |
|
aysemelek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysemelek
Hocam bu donemde ayrıca oğlum benimle yatmaya başladı beşiğinde ağlayarak uyanıyor benimle yatarken rahat uyuyor bu şekilde devam etmelimiyim bu dönemi yoksa beşiğinde mi yatmalı
Hocam ayrıca ek gıdalarla ilgili maillerinizi okudum kutu süt verilmesini önermişsiniz ama nasıl verileceğini anlamadım belirli bir gıdaya karıstırarak mı yoksa, sade olarak biberonla içirmem gerekiyor buzdolabında olan sütü ısıtmadan verebilirmiyiz soguk olması bebeği rahatsız edermi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN beraber yatmaya alistirmayin, yas ilerledikce ayirmak daha zor olacak, ayirsaniz bile bir gun cat kapi odaniza girecek ve belkide, "basilacaksiniz"... O gun ne yapacaksiniz???
Kutu sutunu, hic isitmadan ve sade olarak verebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|